Γιώργος Αγγελόπουλος: «Επειδή συμμετείχα δεν σημαίνει ότι...» - Οι δηλώσεις του για την συμμετοχή του στο Survivor

«Κάθε Survivor είναι και διαφορετικό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος:   «Επειδή συμμετείχα δεν σημαίνει ότι...» - Οι δηλώσεις του για την συμμετοχή του στο Survivor

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» "τσάκωσε" τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο καθώς γυρνούσε από το ταξίδι του στην Κύπρο όπου είχε πάει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση ενώ από την άλλη δεν δίστασε να σχολιάσει και το Survivor 5 όπου πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Ό,τι πει ο Θεός δεν ξέρω. Δεν έκανα κάποια πράγματα γιατί δεν μου ταίριαζαν. Δεν είναι εκεί το θέμα. Για μένα προτεραιότητα είναι η Σκιάθος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά τα καινούργια. Κάθε Survivor είναι και διαφορετικό. Επειδή συμμετείχα σε ένα παιχνίδι του 2017 δεν σημαίνει ότι είμαι και παντογνώστης. Κάθε παιδί που μπαίνει μέσα, για μένα, θα πρέπει να είναι ο εαυτός του. Εκεί έχει αξία και η νίκη και η ήττα.

Με ρωτάνε αν θα πάω στο Survivor αλλά έχω ξεκαθαρίσει πως αυτό έχει ολοκληρωθεί για μένα. Συζητήσαμε πέρυσι την παρουσίαση και αυτό πάλι δεν προσχώρησε. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά σημείο συνάντησης με την παραγωγή του παιχνιδιού».

«Έσπασε» τη σιωπή του για το Survivor - «Κάποια πράγματα λέγονται...»

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το αν θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μπαίνει στον πέμπτο κύκλο του Survivor. Ο ίδιος, μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6/12) στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως εξήγησε, δεν του έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση ενώ η εταιρεία παραγωγής δεν τον έχει πλησιάσει καν για τον νέο κύκλο.

«Καταλαβαίνουμε γιατί κάποια πράγματα λέγονται και γράφονται χωρίς να έχουν ειπωθεί από μένα. Η εταιρεία παραγωγής του Survivor δεν με πλησίασε φέτος. Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.