Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον συνεργάτη της - «Μπορείς να ηρεμήσεις;»

Μεγάλη ένταση στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον συνεργάτη της - «Μπορείς να ηρεμήσεις;»

Το πρωί της Τρίτης (21/12), η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε τις εξελίξεις που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (20/12) επεισόδιο του Σασμού και μία σκηνή ήταν αρκετή για να φέρει την έντονη αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο την εμφάνιση της μητέρας της Σεμίνα και η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τον ηρεμήσει, υπενθυμίζοντάς του πως πρόκειται απλά για έναν ρόλο σε μία τηλεοπτική σειρά.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Πουλόπουλου και η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου

«Αυτές οι μάνες δεν πρέπει να υπάρχουν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η ηθοποιός και μην την φέρετε κι αυτή εδώ, τις μαζεύετε όλες εδώ. Αυτό που βλέπω λέω, είναι μια κατάπτυστη μάνα, τέλος», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα; Το ίδιο έκανες και με τη Δανάη Παππά, έφυγε από εδώ στενοχωρημένη, την έβρισες χωρίς λόγο. Είναι άλλο η Δανάη και άλλο η Θοδώρα, είναι ρόλος. Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να μας πεις τι θα δούμε;».

Αποχώρησε άρον άρον από το Super Κατερίνα - Έμαθε στον αέρα ότι πέθανε ο ξάδερφός του

Ένα απρόοπτο έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (21/12) στην εκπομπή Super Κατερίνα, λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου ζευγαριού, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανακοίνωσε πως αναγκάζεται να αποχωρήσει ξαφνικά από το πλατό καθώς έμαθε πως ένας ξάδελφός του έφυγε από τη ζωή.

Η παρουσιάστρια παραξενεύτηκε που τον είδε να αποχαιρετά το κοινό για σήμερα και αναρωτήθηκε τι έχει συμβεί και φεύγει από τόσο νωρίς.

«Δεν θα κάτσεις και στη συνέχεια;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάποια τηλεφωνήματα αρνητικών γεγονότων. Πέθανε ένας ξάδερφός μου. Το έμαθα στη μέση της εκπομπής και πρέπει να πάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.