Super Κατερίνα: Βγήκε στον αέρα της εκπομπής και ανακοίνωσε πως είναι σε σχέση

Άφωνοι όλοι στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Βγήκε στον αέρα της εκπομπής και ανακοίνωσε πως είναι σε σχέση

Το πρωί της Τρίτης (21/12) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Ντίνος Κρίτσης, ο πρώην παίκτης του GNTM 4, ο οποίος αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση με την νικήτρια του ριάλιτι, Κυβέλη.

Η Κυβέλη είχε ήδη αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση με τον Ντίνο και έτσι και εκείνος με τη σειρά τουπήρε την απόφαση να το παραδεχθεί.

Η αποκάλυψη του Ντίνου για τη σχέση του με την Κυβέλη στο Super Κατερίνα

«Επειδή ήταν μέσα λίγο παραπάνω διάστημα απ΄ότι ήμουν εγώ, δεν κάτσαμε να τα συζητήσουμε πολύ αλλά ναι είμαστε μαζί!», είπε χαρακτηριστικά ο Ντίνος.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ποια είναι η νικήτρια του GNTM 4 που κέρδισε 50.000 ευρώ, αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο

Το βράδυ της Δευτέρας 21/12 πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος τελικός του GNTM 4 και η Κυβέλη, η Όλγα κι ο Κωνσταντίνος χρειάστηκε να περπατήσουν στην μεγάλη πασαρέλα. Στο πλευρό τους βρέθηκαν οι 17 συμμετέχοντες του διαγωνισμού μόδας, όπως κι η Βίκυ Κουλιανού, που επέστρεψε για να εμψυχώσει τα παιδιά σε μία δοκιμασία που απαιτούσε στιλ και δυνατές επιδόσεις.

Η τέταρτη και καθοριστική δοκιμασία αποκαλύφθηκε και αποτελούσε ένα διαφημιστικό σποτ για premium ποτό, όπου καλούσε τους φιναλίστ να συμμετέχουν σε ένα πολύωρο γύρισμα με πολλά cut, διαφορετικά outfits και σκηνικά, σε μια εντυπωσιακή σύγχρονη βίλα. Τα μοντέλα κρίθηκαν με βάση την κίνηση, την υποκριτική, την έκφραση αλλά και το περπάτημα.

Στο live ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, όπως και συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Το φετινό Greece’s Next Top Model είναι 19 ετών και έχει μεγαλώσει στην Κέρκυρα. Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει τη ζωή στο νησί και να έρθει στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό της, να γίνει μοντέλο. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.

Ως άνθρωπος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα.

Στα 16 της, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε ο χώρος του modelling.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου το βιογραφικό της νικήτριας του GNTM 4