GNTM 4 - τελικός: Επέστρεψε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - Φορούσε μάσκα προστασίας

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την απουσία της από το ριάλιτι μοντέλων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - τελικός: Επέστρεψε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - Φορούσε μάσκα προστασίας

Μετά την απουσία της στον ημιτελικό και στο πρώτο μέρος του τελικού, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου επέστρεψε στο GNTM 4 και συγκεκριμένα στο δεύτερο και τελευταίο μέρος.

Οι τέσσερις κριτές καλωσόρισαν στην τελευταία δοκιμασία τους τρεις φιναλίστ, Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνο, όπου σημειώθηκε και μια ένταση μεταξύ τους, με την Ισμήνη να προχωρά στις πρώτες της δηλώσεις, μετά το πρόβλημα υγείας που της εμφανίστηκε.

«Γεια σας παιδιά. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη που είμαι εδώ μαζί σας επιτέλους. Είμαστε στον δεύτερο κύκλο των δοκιμασιών μας και ελπίζω να είστε κι εσείς ανεβασμένοι γιατί όλα μπορούν να ανατραπούν», είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στους παίκτες φορώντας μάσκα προστασίας.

Η επιστροφή της Παπαβλασοπούλου στον τελικό του GNTM 4

Spoiler: Αυτή είναι η νικήτρια! Κερδίζει 50.000 ευρώ, αυτοκίνητο, κοσμήματα και συμβόλαιο

Η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε! Απόψε, Δευτέρα 20/12 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του GNTM 4. Όλγα, Κυβέλη και Κωνσταντίνος θα πρέπει να "μονομαχήσουν" μπροστά από τον φωτογραφικό φακό με σκοπό την νίκη. Ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του παίκτη-παίκτριας που τελικά θα είναι το επόμενο top model της Ελλάδας.

Το μοντέλο που θα βγει πρώτο σε βαθμολογία μάλιστα θα είναι και εκείνο που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και φυσικά συνεργασία με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.

Μπροστά στην βαθμολογία όπως είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Τρίτης είναι η Κυβέλη με 74, μετά έρχεται ο Κωνσταντίνος με 70 και στο τέλος η Όλγα με 69.

Το twitter έχει πάρει "φωτιά" και θέλει για νικήτρια την Κυβέλη την "κακιά" όπως έχουν χαρακτηρίσει πολλοί, παίκτρια του GNTM 4. Μάλιστα, σίγουρη φαίνεται πως είναι η νίκη της...