Πέγκυ Ζήνα: «Έχω ακούσει την κόρη μου να τραγουδάει Θεοδωράκη»

«Δεν ήθελα να γίνει τραγουδίστρια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέγκυ Ζήνα: «Έχω ακούσει την κόρη μου να τραγουδάει Θεοδωράκη»

Μετά από τις δηλώσεις για τα παιδιά της Μοσχολιού, η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 21/12 στην εκπομπή «Πρωινό». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων μίλησε για όλους και για όλα ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της η οποία πάει πέμπτη Δημοτικού.

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα

«Είπε προχτές ότι θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ. Τραγουδάει κυρίως ξένα. Βέβαια κάποια στιγμή την έχω ακούσει στο μπάνιο να λέει και Θεοδωράκη.

Δεν ήθελα να γίνει τραγουδίστρια γιατί είναι ένας χώρος ανταγωνιστικός που πρέπει να έχεις γερό στομάχι και πρέπει να αποδεικνύεις κάθε φορά ποιος είσαι. Να τη μανατζάρει ο μπαμπάς της (σ.σ. ο Γιώργος Λύρας) δεν μου ακούγεται και άσχημο.

Τη βλέπω πιο πολύ στο μάρκετινγκ. Τη βλέπω να ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο που δημιούργησε ένα site, μια μεγάλη εταιρεία».

«Το μυστικό είναι...» - Η αποκάλυψη της Πέγκυς Ζήνα για τον Γιώργο Λύρα

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, όπου μίλησε για την ζωή της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύζυγο της Γιώργο Λύρα και την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το μυστικό που τους κρατάει ευτυχισμένους μέχρι και σήμερα.

«Με τον Γιώργο Λύρα είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα.

Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Έχασα τον πατέρα μου 15 χρονών. Από τα 12 παλεύαμε με τον καρκίνο. Έζησα όλο αυτό. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια, μετά το πένθος που έζησε.

«Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι».