Συγκίνησαν ο Χαραλαμπόπουλος με τον Μουρατίδη- Η αναφορά στα παιδικά τους χρόνια

«Εμείς τα κάλαντα τα είχαμε κάνει επιχείρηση με τους παιδικούς μου φίλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκίνησαν ο Χαραλαμπόπουλος με τον Μουρατίδη- Η αναφορά στα παιδικά τους χρόνια

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Φάνης Μουρατίδης όπου θυμήθηκαν ιστορίες από τα αγαπημένα τους Χριστούγεννα. Πιο συγκεκριμένα, ο Φάνης Μουρατίδης ανέφερε στην αρχή: «Τα Χριστούγεννα τα αγαπώ, αλλά επειδή δε συμβαίνει αυτό που ονειρεύομαι, μελαγχολώ.

Θυμάμαι τον εαυτό μου άπειρες ώρες κάτω από το δέντρο πιστεύοντας ότι θα έρθει ο Άη Βασίλης. Εμείς τα κάλαντα τα είχαμε κάνει επιχείρηση με τους παιδικούς μου φίλους.

Βάλαμε μια νέα επενδυτική κίνηση να πουλάμε λαχεία. Έλεγα τα κάλαντα και στα ποντιακά. Εύχομαι να πάρουμε την απόφαση, με αφορμή όσα περάσαμε, να επενδύσουμε στην ανθρωπιά και στα όνειρά μας».

Από την άλλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δήλωσε: «Όταν ήμασταν παιδιά ήταν πιο αγαπημένη εποχή των Χριστουγέννων. Θυμάμαι ότι ήταν η πρώτη φορά που είχα δει χιόνι και να είχε ασπρίσει η αυλή μας. Το μεγαλύτερο χαρτζιλίκι ήταν το χιλιάρικο. Εύχομαι να ξαναέρθει η υγεία και η ευτυχία στα πρόσωπα των ανθρώπων».

Ο Χαραλαμπόπουλος έριξε...πόρτα στην Σταμάτη - Δεν ανέβαινε στην σκηνή αν δεν φύγει από το θέατρο

Όπως όλα δείχνουν, το επεισόδιο με την Σάσα Σταμάτη πριν από μερικές ημέρες όταν ανέβηκε στην σκηνή και σταμάτησε παράσταση μαζί με μπράβους, ενόχλησε έντονα και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Για αυτό λοιπόν το λόγο όταν έμαθε πως πήγε να τον παρακολουθήσει στο θέατρο, της ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση "Ο κουρέας της Σεβίλλης", όμως λίγο αφού έκατσε σε μία από τις πρώτες θέσεις, μία από τις ταξιθέτριες την πλησίασε και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει γιατί διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε η παράσταση.

«Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο)».