Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Νέα ανάρτηση της Λατινοπούλου - Τα βάζει και με τη Μαρία Μπακοδήμου

«Της δίνουν και συγχαρητήρια, ντροπή»

Νέα ανάρτηση της Λατινοπούλου - Τα βάζει και με τη Μαρία Μπακοδήμου
News 21.12.2021 15:43
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγες μέρες μετά το παραλήρημά της για τον Γιώργο Καπουτζίδη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αποφάσισε να περάσει σε ένα νέο πρόσωπο της showbiz, τη Μαρία Μπακοδήμου με αφορμή τη δήλωση που έκανε η τελευταία για το ανδρικό φύλο (δείτε τη εδώ).

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έχει την τάση να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και να σχολιάζει με τον δικό της τρόπο τις εξελίξεις στα social media.

Έτσι "επιτέθηκε" στην Μαρία Μπακοδήμου χαρακτηρίζοντας ντροπιαστική τη δήλωσή της καθώς και το γεγονός ότι πολλοί της δίνουν συγχαρητήρια γι' αυτή.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη Μαρία Μπακοδήμου

«"Κάτι γίνεται με τους άντρες, να πάτε να εξεταστείτε από ψυχολόγο" είπε η κα Μπακοδήμου. Σκεφτείτε κάποιος άντρας να είχε κάνει αντίστοιχη δήλωση για τις γυναίκες. Τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα είχε ξεσπάσει. Την κα Μπακοδήμου όμως της δίνουν και συγχαρητήρια. Ντροπή», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Οι απειλές που δέχθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά το βίντεο για τις τρίχες

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (18/10) η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βίντεο που ανέβασε πριν κάποιους μήνες για τις "αξύριστες μασχάλες" το οποίο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

H ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο πήρε τέτοια έκταση το συγκεκριμένο βίντεο, ενώ τόνισε πως δε θα άλλαζε τα λεγόμενά της αλλά το ύφος με το οποίο τα είπε.

«Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου. Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου. Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή, είμαι πάντα μέσα στα πλαίσια, χρησιμοποιώ πάντα ευγένεια, δεν προκαλώ και δεν θέλω να θίξω κανέναν.

Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη.

Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ανοιχτά ότι θέλει του, ειδικά όταν δεν μειώνει, δεν προσβάλει, δεν υβρίζει μπορεί να πει άνετα την άποψη του. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω.

Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου. Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου. Έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού μου», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημουλάς κατά Λατινοπούλου: «Απόψεις σαν αυτές είναι επικίνδυνες»

Κόλαφος ο Καπουτζίδης κατά της Λατινοπούλου - «Δεν θα χαλάσω την ζαχαρένια μου...»

Share