Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρόταση που είχε κάνει στη Μιμή Ντενίση για το θέατρο

Η άγνωστη κοινή τους ιστορία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρόταση που είχε κάνει στη Μιμή Ντενίση για το θέατρο

Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (21/12) η Μιμή Ντενίση, η οποία αφού αρπάχτηκε με τους δύο παρουσιαστές, αναφέρθηκε στην άγνωστη πρόταση που της είχε κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η αποκάλυψη της Μιμής Ντενίση για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Είναι αλήθεια ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αυτοπροταθεί να παίξει στο θέατρο;», ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Εγώ κάνω διακοπές στην Αλόννησο και ο άνθρωπος μου είχε πει ότι θέλει να παίξει στο θέατρο -εγώ έβλεπα έναν συμπαθητικό άνθρωπο στην τηλεόραση- όπως είχε πει και ο Σταρόβας και άλλοι άνθρωποι που δεν ήταν ηθοποιοί. Δεν είχα εγώ τώρα κάτι, είπα εντάξει. Πού να φανταζόμουνα.

Παιδιά εγώ όταν είδα όλα αυτά που γίνονταν στο θέατρο, μόνο εγώ και δυο τρεις άλλοι καθόμασταν σαν τους χαζούς και δουλεύαμε συνέχεια. Γύρω γινόταν της τρελής, αλλά δεν το γνωρίζαμε. Ξαφνιάστηκα πολύ με το μέγεθος των πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση

Η αλήθεια για την άγνωστη σχέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σχεδόν μία εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με την καταγγελία που υπάρχει σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την πρώην σύντροφό του για τη διαρροή των προσωπικών τους στιγμών στο διαδίκτυο.

Μεγάλη απορία έχει προκαλέσει σε πολλούς η σχέση του παρουσιαστή, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον άνδρα που πριν μερικούς μήνες σκότωσε με βίαιο τρόπο την Κάρολαϊν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι δυο τους ήταν φίλοι, ενώ το πρωί της Τρίτης (21/12), η εκπομπή Super Κατερίνα, μετέφερε νέες πληροφορίες για την άγνωστη σχέση τους.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος γνωρίζονταν καθώς ο δεύτερος είχε επισκεφθεί πολλές φορές το μαγαζί του πρώτου στην Αλόννησο.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του νησιού, οι δύο άνδρες είχαν βρεθεί πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι. Κάποιοι ισχυρίζονται μάλιστα πως ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από τον πιλότο να κάνουν βόλτες με το ελικόπτερο για να εντυπωσιάσει κάποια κοπέλα.