Τρικούβερτο γλέντι ετοιμάζει η Καινούργιου στο Super Κατερίνα για τα Χριστούγεννα - Θα πάρει "φωτιά" το πλατό

Τρελό κεφί με τους καλεσμένους που περιμένει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρικούβερτο γλέντι ετοιμάζει η Καινούργιου στο Super Κατερίνα για τα Χριστούγεννα - Θα πάρει

Για ακόμη μια χρονιά έτσι και φέτος, η Κατερίνα Καινούργιου πρόκειται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, λαμπερούς καλεσμένους (δείτε εδώ ποια ήταν η σημερινή 21/12).

Οι καλεσμένοι της Καινούργιου την παραμονή των Χριστουγέννων

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται στο πλατό τον Σύλλογο Κρητών Βύρωνα, Καισαριανής και Παγκρατίου για να πουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων και να χορέψουν παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς.

Στην παρέα τους θα βρίσκεται επίσης και ο Λευτέρης Πανταζής με τον Θέμη Αδαμαντίδη οι οποίοι δίνουν το σύνθημα για τραγούδι και χορό και ανεβάζουν το κέφι με τις επιτυχίες τους.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα είναι, τέλος, οι: Χρήστος Σαντικάι, Πόπη Μαλιωτάκη, Πηγή Δεβετζή, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Χρήστος Μενιδιάτης, Μελίνα Μακρή, Πάρις Σκαρτσολιάς και Κώστας Κρομμύδας.

Super Κατερίνα καλεσμένοι τα Χριστούγεννα

Ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου με τον συνεργάτη της - «Μπορείς να ηρεμήσεις;»

Το πρωί της Τρίτης (21/12), η εκπομπή Super Κατερίνα σχολίασε τις εξελίξεις που παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (20/12) επεισόδιο του Σασμού και μία σκηνή ήταν αρκετή για να φέρει την έντονη αντίδραση του Γιάννη Πουλόπουλου.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος σχολίασε με πολύ αυστηρό τρόπο την εμφάνιση της μητέρας της Σεμίνα και η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να τον ηρεμήσει, υπενθυμίζοντάς του πως πρόκειται απλά για έναν ρόλο σε μία τηλεοπτική σειρά.

«Αυτές οι μάνες δεν πρέπει να υπάρχουν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποια είναι η ηθοποιός και μην την φέρετε κι αυτή εδώ, τις μαζεύετε όλες εδώ. Αυτό που βλέπω λέω, είναι μια κατάπτυστη μάνα, τέλος», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε: «Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα; Το ίδιο έκανες και με τη Δανάη Παππά, έφυγε από εδώ στενοχωρημένη, την έβρισες χωρίς λόγο. Είναι άλλο η Δανάη και άλλο η Θοδώρα, είναι ρόλος. Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα και να μας πεις τι θα δούμε;».