«Αυτό το πράγμα θα πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας» - Άγριο ξέσπασμα από την Έλενα Παπαρίζου

Το σχόλιό της για το body shaming

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτό το πράγμα θα πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας» - Άγριο ξέσπασμα από την Έλενα Παπαρίζου

Συνέντευξη στο In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή παραχώρησε πρόσφατα η Έλενα Παπαρίζου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φαινόμενο του body shaming, μιας και η ίδια εξακολουθεί να το δέχεται.

Οι δηλώσεις της Παπαρίζου για το body shaming

Είναι δυστυχές στις μέρες μας να βλέπουμε να παίρνει μεγάλη έκταση το body shaming, ειδικά σε νέους ανθρώπους. Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα στα θύματα αλλά και στους θύτες;

Μιλώντας πρώτα για τους θύτες, θα ήθελα να πω πως αυτό το πράγμα θα πρέπει να σταματήσει σήμερα κιόλας. Σε ό,τι αφορά τα θύματα, θέλω να τους πω να αγαπάνε τον εαυτό τους ό,τι και να είναι όπως και να είναι. Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε, όχι για να νιώθουμε ντροπή κι ενοχές. Αυτό έλεγα παλιά, αυτό λέω σήμερα, αυτό θα λέω πάντα. Απλώς εύχομαι να μη χρειάζεται να το λέω για πάντα και να μπει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση.

Έλενα Παπαρίζου για το body shaming

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε baby μπότοξ - Η νέα της εικόνα

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στις πρόβες του MadWalk και έπεσε πάνω στην Έλενα Παπαρίζου που συμμετέχει στον θεσμό μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στο MADWALK. Μου λένε πως έχουν μεγαλώσει με τα τραγούδια μου, έχω μεγαλώσει και εγώ. Μέχρι και η Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου», είπε με χιούμορ.

«Δεν έχω ρωτήσει το σύζυγό μου ακόμα αν θα έρθει» πρόσθεσε. «Τα πάντα θα κάνω στο σπίτι μου. Μου αρέσει να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα θέμα να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, έχω μανία με τις ντουλάπες. Θέλω τα λευκά ρούχα σε λευκές κρεμάστρες».

«Δεν θα αφήσω ποτέ τον σύζυγό μου να μου αδικήσει τραγούδι μου. Νομίζω ότι εμένα αγαπάει πιο πολύ» είπε χαρακτηριστικά. «Μου αρέσει να ωριμάζω, αποδέχομαι τις αλλαγές τις αλλαγές στο σώμα μου, λέω “Έλενα δεν είσαι 20”, όμως θαυμάζω τα 20χρονα. Φέτος έκανα baby botox να δοκιμάσω».