Η απάντηση "καρφί" στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της – “Γελάω”

«Είναι για γέλια κάποια πράγματα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η απάντηση

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα παραχώρησαν συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου για το «Love it» και μέσα σε όλα οι γνωστές τραγουδίστριες απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Μέσα σε όλες τις ερωτήσεις που δέχτηκε η Έλενα Παπαρίζου από την Ιωάννα Μαλέσκου ήταν και αυτό που αφορούσε στα σχόλια που είχαν ακουστεί πριν από μερικούς μήνες για τα κιλά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, αφού γέλασε, είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ γελάω, αλήθεια… Είναι για γέλια κάποια πράγματα, δεν γελάω ειρωνικά, όντως γελάω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αυτή την άποψη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι το θέμα να είμαστε σαν κάποιον άλλον. Εγώ δεν μπορώ να είμαι η “Ιωάννα”, δεν μπορώ να είμαι η “Τάμτα”. Εγώ πρέπει να είμαι η Έλενα και όταν θα βλέπω ένα νέο παιδί και μου λέει “εγώ θα γίνω τραγουδίστρια όταν μεγαλώσω σαν και εσάς” του λέω “δεν θα γίνεις σαν εμένα, θα γίνεις καλύτερη”. Δεν πρέπει να θέλουμε να μοιάσουμε σε κάποιον άλλον, αφού είμαστε μοναδικοί. Είμαστε ο κάθε ένας ξεχωριστός».

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η Έλενα Παπαρίζου είχε απάντησε για πρώτη φορά και στο bullying που δέχτηκε από τα social media για τα κιλά της, μετά την εμφάνιση της στην Eurovision 2021 που ήταν απίστευτη.

Δείτε τις δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου και της Ταμτα στην κάμερα της εκπομπής «Love it»

Σε άσχημη κατάσταση η Τάμτα μετά το δυστύχημα του Mad Clip

Εμφανώς σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η Τάμτα, η οποία δείχνει να μην μπορεί να πιστέψει πως ο καλός της φίλος, Mad Clip, έχασε τη ζωή του τόσο ξαφνικά σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9).

Η Τάμτα ήταν ένα από τα άτομα που βρίσκονταν μαζί με τον γνωστό τράπερ στον γάμο, λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα. Οι δυο τους διασκέδαζαν και όπως αποκάλυψε αργότερα η τραγουδίστρια, συζητούσαν για τα μελλοντικά σχέδια του Mad Clip, τα οποία ματαιώθηκαν με τόσο άσχημο τρόπο πάνω στην άσφαλτο.

Η Τάμτα, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Πάρι Κασιδόκωστα, βρέθηκαν στο σημείο που έγινε το τροχαίο και άφησαν μία λευκή ανθοδέσμη προς τιμήν του τράπερ.

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία παρακάλεσε τους διαδικτυακούς της φίλους να προσέχουν στον δρόμο και να μην πίνουν αν αργότερα θέλουν να οδηγήσουν.

Η νέα ανάρτηση της Τάμτα για τον Mad Clip

Mad Clip Τάμτα