Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Ένα βήμα πριν την σύλληψη

«Υπάρχουν στο διαδίκτυο δύο βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές αλλά και φωτογραφικό υλικό»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Ένα βήμα πριν την σύλληψη

Ακόμα μια νέα καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το απόγευμα της Τρίτης (21/12), ο οποίος παραμένει στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό του, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια δήλωση.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας βρέθηκε καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για την 28χρονη η οποία μόλις είδε τον εαυτό της σε ροζ βίντεο πριν από μερικές ώρες και ετοιμάζει καταγγελία εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν την σύλληψη.

Η νέα καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο

«Τα πρώτα λεπτά της συνομιλίας μας, έκλαιγε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι ακριβώς ήθελε, μέχρι που κάποια στιγμή μου είπε πως είχε και εκείνη σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και έπεσε θύμα του, μιας και ενημερώθηκε πως στο διαδίκτυο υπάρχουν δύο βίντεο με τις ερωτικές τους στιγμές αλλά και φωτογραφικό υλικό.

Το τραγικό της ιστορίας είναι πως αυτή η κοπέλα προέρχεται από το στενό φιλικό του περιβάλλον. Είναι μια γυναίκα 28 ετών, δεν γνώριζε για τα βίντεο, χθες πληροφορήθηκε πρώτη φορά. Όποια κοπέλα είχε συνάψει σχέση με τον συγκεκριμένο, πλέον θα υποπτεύεται ότι μπορεί να έχει μπει στο διαδίκτυο», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος.

Έκτακτες αποφάσεις για το Ράδιο Αρβύλα - Τα πάνω κάτω μετά την απομάκρυνση του Παναγιωτόπουλου

Η απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα έχει φέρει ένα κύμα εξελίξεων για την ψυχαγωγική εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, η οποία προς το παρόν βρίσκεται εκτός αέρα λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η εκπομπή θα επιστρέψει μετά τις γιορτές, και συγκεκριμένα στις 10 Ιανουαρίου, ενώ το Βινύλιο θα βγει ξανά στον αέρα στις 14 του μήνα.

Ενώ μέχρι στιγμής είχε αποφασιστεί πως θα βρεθεί αντικαταστάτης για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, τελικά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του επέλεξαν να μην βρουν τέταρτο για την παρέα τους αλλά να μείνουν 3.

Έτσι θα αλλάξει η διάταξη στο πλατό και θα γυριστεί νέο τρέιλερ, από το οποίο θα λείπει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ήδη άλλωστε το κανάλι έχει ξεκινήσει να εξαφανίζει από παντού τον παρουσιαστή μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.