Χαλαρός με το σκύλο του σε βόλτα - Οι νέες φωτογραφίες του Παναγιωτόπουλου ενώ αυξάνονται οι καταγγελίες

Ντοκουμέντο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαλαρός με το σκύλο του σε βόλτα - Οι νέες φωτογραφίες του Παναγιωτόπουλου ενώ αυξάνονται οι καταγγελίες

Μπορεί να κινδυνεύει με σύλληψη, ωστόσο, ο ίδιος δείχνει να είναι πολύ χαλαρός. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη - παρόλο που τον ήθελαν να έχει φύγει από την Ελλάδα - και συνεχίζει τις βόλτες του μαζί με τη σύζυγό του. Την ώρα λοιπόν που οι καταγγελίες αυξάνονται, εκείνος έκανε νέα εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Σεϊδαρίδη τον "τσάκωσε" το απόγευμα της Δευτέρας 21/12 να ακένι χαλαρό βόλτα με το σκύλο του. «Υπήρχε μία περίεργη ενέργεια στη γλώσσα του σώματος καθώς βάδιζε. Κι εγώ επειδή ανέβηκε η αδρεναλίνη, προσπάθησα να σταθεροποιήσω τα χέρια μου για να βγάλω τις φωτογραφίες» δήλωσε ο φωτογράφος.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φορούσε μπλε μπουφάν και η βόλτα του διήρκησε 5 με 10 λεπτά.

Οι φωτογραφίες από την βόλτα του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Μετά τον Παναγιωτόπουλο, στο εδώλιο κι άλλος δημοσιογράφος για διαρροή προσωπικών στιγμών

Μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη για την καταγγελία που υπάρχει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η εκπομπή Πρωινό έβγαλε στη δημοσιότητα μία νέα καταγγελία, η οποία αυτή τη φορά έγινε από μία επιχειρηματία για έναν τηλεοπτικό δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινωπόρου, η γνωστή επιχειρηματίας κατέθεσε μήνυση κατά του εν λόγω δημοσιογράφου, ο οποίος μάλιστα όπως αναφέρει βρίσκεται αυτή την εποχή σε πάνελ εκπομπής και σχολιάζει αρνητικά τις εξελίξεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν μπορούν να πουν δημόσια το όνομα αυτού του δημοσιογράφου.