“Με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα” - Τι συμβαίνει με την υγεία του Αντίνοο Αλμπάνη

Η ανησυχητική ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
“Με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα” - Τι συμβαίνει με την υγεία του Αντίνοο Αλμπάνη

Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες τον Αντίνοος Αλμπάνη για αυτό και ο ηθοποιός ανακοίνωσε πως η διεξαγωγή της performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” που συμμετέχει στο θέατρο “Tempus Verum” δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο γνωστος ηθοποιός συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως δεν νοσεί από κορωνοϊό και πως έχει κάνει τόσο το τεστ για να το επιβεβαιώσει όσο και τις τρεις δόσεις του εμβολιού.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ζήτησε μάλιστα και συγγνώμη για την αναστάτωση και υποσχέθηκε να γίνει γρήγορα καλά για να αγκαλιάσει ξανά το κοινό του ενώ πριν λίγο καιρό είχε μιλήσει και για την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη

Αντίνοος Αλμπάνης ανάρτηση

"Αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν"

Καλεσμένος στην εκπομπή “Τι λες τώρα” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτειά του με τον καρκίνο αλλά και για τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά.

«Έχω την πεποίθηση ότι κανένας άνθρωπος δεν αξίζει να περνάει τις δυσκολίες αυτής της ζωής μόνος του. Κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του επιλέγει και αποφασίζει πως θα πορευτεί. Οι αποφάσεις αυτές δεν είναι πάντα σωστές. Και γω το γεγονός ότι αρχικά αντιμετώπισα μόνος την ασθένεια μου δεν είναι ένα παράσημο το οποίο το κουβαλάω, λάθος ήταν και δεν θέλω να το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος. Αυτό με απομακρύνει και από τον κόσμο, από τους ανθρώπους, από τις σχέσεις, από την οικογένεια, από το κοινό. Δεν θέλω να ζω έτσι.

Σε προηγούμενα χρόνια δεν θα το μοιραζόμουν καν, δεν θα το επικοινωνούσα αυτό το πράγμα. Αν υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είπα πως θα βγω και θα μιλήσω για αυτό, είναι ακριβώς για να πάρουν κουράγιο άνθρωποι που μπορεί να ζορίζονται πολύ με αυτό το ζήτημα και φυσικά να σταματήσει να είναι ταμπού το θέμα του καρκίνου. Δεν είναι ταμπού ο καρκίνος, έχει χτυπήσει όλα τα σπίτια και όλες τις οικογένειες και μπορεί να ξεπεραστεί.

Πάντα θα αφήσει κάτι. Και γω σήμερα μπορεί να ζορίζομαι και να έχω προβλήματα, Η ζωή είναι όμως ένα μεγάλο πλάνο και αυτό πρέπει να κοιτάς, όχι τα μικρούλια που έρχονται μπροστά σου. Ναι, θα πονάω αλλά θα σφίξω τα δόντια και θα πάω παρακάτω. Ακόμα και σήμερα έχω σοβαρούς πόνους από τις θεραπείες που έκανα και αυτοί οι πόνοι δεν θα φύγουν. Είναι πόνοι στα κόκαλα, στους μύες… Πόνοι σοβαροί, όχι σε τόσο μεγάλη ένταση όπως παλιά αλλά τους έχω κληρονομήσει και θα μου μείνουν», κατέληξε ο ηθοποιός.