Αγόρασε κάλτσες με το πρόσωπου του Λάλου - Η επική φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη

Κι όμως το έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγόρασε κάλτσες με το πρόσωπου του Λάλου - Η επική φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη

Ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο θέλησε να κάνει στον εαυτό του ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος φαίνεται πως είναι αρκετά επηρεασμός από την σειρά που πρωταγωνιστεί φέτος, τον Σασμό, που μάλλον θα συνεχίσει και του χρόνου.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον τηλεοπτικό του αδερφό, τον “Μαθιό”, δηλαδή τον Δημήτρη Λάλο για αυτό και αποφάσισε να αγοράσει κάλτσες που έχουν πάνω.. το πρόσωπό του!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μάλιστα δημοσίευσε πριν μερικές μέρες στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του στην οποία τον βλέπουμε να κρατά ένα ζευγάρι κάλτσες με τη φωτογραφία του Μαθιού.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο έγραψε χαρακτηριστικά: «Φέτος τα Χριστούγεννα κάνε στον εαυτό σου δώρα ένα ζευγάρι κάλτσες “Μαθιός”» επισημαίνοντας και τον Δημήτρη Λάλο.

Η ανάρτηση του Αυγουστίδη για τον Λάλο

Η επική φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη

"Είναι μαγευτικό όλο αυτό" - Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για τον γιο του

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής (14/11) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον Σασμό που πρωταγωνιστεί αλλά και στον ρόλο του ως μπαμπάς.

«Το σινεμά έχει έναν δικό του τρόπο και κώδικα. Υπάρχουν ηθοποιοί που τον έχουν αποκρυπτογραφήσει καλύτερα από ό,τι τον θεατρικό και το ανάποδο. Δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο καλοί.

Στην Ελλάδα ο ηθοποιός στο θέατρο κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από λαμπερές σκηνές του εξωτερικού, στην Ελλάδα ιδρώνεις αίμα. Εδώ μπορείς να δεις ένα κομμάτι του ηθοποιού που δεν μπορείς να το δεις πουθενά άλλο».

Για τον ρόλο του ως μπαμπάς: «Είναι μαγευτικό όλο αυτό, νιώθω πολύ ωραία. Δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Είναι στιγμές που συνειδητοποιείς ότι ανοίγει εκεί μέσα κάτι συναισθηματικό και απλώνεται και δεν ξέρεις πού μπορεί να πάει αργότερα».

Για τον Σασμό: «Μου αρέσει πολύ η στάση που κρατάει ο Αστέρης απέναντι στα πράγματα και τις παραδόσεις της Κρήτης. Δεν είναι άνθρωπος που πιστεύει στην εκδίκηση και θεωρεί ότι η λύτρωση έρχεται μέσα από αυτό. Το ότι είμαι γιος της Καλλιόπης στη σειρά, είναι κάτι που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Αν ο Αστέρης είχε άλλο χαρακτήρα και συμπεριφερόταν διαφορετικά, τότε η σειρά θα είχε ολοκληρωθεί στα πρώτα επεισόδια».