Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του μετά τη γέννηση του γιου τους

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του μετά τη γέννηση του γιου τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος πριν από λίγο καιρό μαζί με την αγαπημένη του, Γεωργία υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που ήρθε για να γεμίσει με ευτυχία την οικογένειά τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, έκανε και την μεγάλη του τηλεοπτική επιστροφή η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία μιας και ο «Σασμός», έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε με την αγαπημένη του στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Βάκχες».

Οι φωτογραφίες από την έξοδο του Ορφέα Αυγουστίδη με την σύντροφό του

Ορφέας Αυγουστίδης σύντροφος

Στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει την παράσταση βρέθηκε και η τηλεοπτική αγάπη του Ορφέα Αυγουστίδη, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, με την οποία πρωταγωνιστεί στη νέα επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Ορφέας Αυγουστίδης Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Ορφέας Αυγουστίδης για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του στον Σασμό

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη μίλησε τεσημέρι της Κυριακής (19/9) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στην νέα σειρά του ALPHA, Σασμό, που πρωταγωνιστεί -δείτε κι εδώ ένα συγκλονιστικό spoiler-.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά… Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!»,

Αναφορικά με την σύντροφο του Γεωργία και τον ερχομό του γιου τους, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας».