«Έγινα πατέρας στα 24 και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργο Καραμίχου για τον γιο του

«Με τα παιδιά δεν έχεις κανένα περιθώριο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έγινα πατέρας στα 24 και...» - Η αποκάλυψη του Γιώργο Καραμίχου για τον γιο του

Συνέντευξη στο In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα και πως είναι να έχει παιδί από μικρή ηλικία.

Οι δηλώσεις του Καραμίχου για τη πατρότητα

Έγινες πατέρας σε μικρή ηλικία αποκτώντας την κόρη σου αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τον γιο σου. Παίζει ρόλο για έναν άντρα η ηλικία στην οποία γίνεται μπαμπάς.

«Και για τα δύο φύλα παίζει ρόλο. Όλα έχουν σημασία. Αλλά δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αλλιώς. Έγινα πατέρας στα 24 και, παρότι έκτοτε έχω εξελιχθεί και ωριμάσει, η ταυτότητα αυτή ήρθε τόσο φυσικά. Ήξερα ακριβώς τι να κάνω ως πατέρας. Όλες οι άλλες ταυτότητες της ζωής μου με έχουν ταλαιπωρήσει. Η επαγγελματική, η οικογενειακή, η ερωτική, η φιλική. Δεν ήταν όλες σαφείς. Οι σχέσεις έχουν δράση και επίδραση. Με τα παιδιά όμως δεν έχεις κανένα περιθώριο. Παραδέχτηκα τι δεν ήξερα και πορεύτηκα κάνοντας ό,τι θεωρούσα σωστό», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για τις καταγγελίες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου για τη πατρότητα

"Πήγα με τον μικρό να γιορτάσουμε το Athens Pride και μου έστειλαν «ρεζιλίκια»"

Καλεσμένος στο Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/9) ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε -εκτός από τις εξελίξεις στον Ήλιο- και στην βόλτα που έκανε στο Athens Pride με τον γιο του.

«Πήγα με τον μικρό χθες να γιορτάσουμε την ελευθερία των ανθρώπων. Ακούσαμε διάφορα. Διάφοροι μου έστειλαν στο Instagram «ρεζιλίκια». Κάνεις παρέλαση για να γιορτάσεις την απελευθέρωση. Όταν κάποιοι άνθρωποι επί χρόνια καταπιέζονται, ακόμη καταπιέζονται, και οι γυναίκες και οι άνθρωποι, πρέπει να γιορτάζουν το λίγο κομμάτι ελευθερίας που τους ανήκει. Πρέπει επιτέλους οι άνθρωποι να μάθουμε να αγαπάμε αυτό που μας αρέσει.

Είμαστε στο 2021 και βλέπουμε τα υπέροχα αποτελέσματα από όλες τις μετρήσεις που έχουμε ανά τον κόσμο, ότι παιδιά με δύο μπαμπάδες ή με δυο μαμάδες δεν έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές, η απόδοσή τους είναι εξαιρετική… Οπότε όλη αυτή η θεωρία και ο μύθος που υπήρχε ότι θα χαλάσει η κοινωνία, έχει καταρριφθεί».