Σταμάτησε να πάρει κάστανα κι έγινε... - Τι συνέβη μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της καστανού;

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σταμάτησε να πάρει κάστανα κι έγινε... - Τι συνέβη μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της καστανού;

Ημέρα δουλειάς για τη Φαίη Σκορδά την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας και όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της τελείωσαν τι καλύτερο δώρο στον εαυτό της από μια στάση στο αγαπημένο της σημείο, για να γευτεί και να απολαύσει κάστανα και ποπκόρν...

Η γλυκύτατη κυρία που πουλούσε την πραμάτεια της μόλις αναγνώρισε την παρουσιάστρια τής έκανε ένα ωραίο πακέτο για το σπίτι και φυσικά της διάλεξε τα πιο ωραία κάστανα για να τα δοκιμάσει εκείνη τη στιγμή που ήταν ακόμα ζεστά. Στο τέλος οι δυο τους έβγαλαν selfie χαμογελώντας στον φακό, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU.

Η παρουσιάστρια του “Πρωινού” θα περάσει τις γιορτινές μέρες στην Αθήνα με τους γιους της Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα αλλά και με τους γονείς της (δείτε εδώ πόσο μοιάζει με τον μπαμπά της) που θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη και θα μείνουν μερικές μέρες. Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για την οικογένεια της Φαίης είθισται να γιορτάζονται πολλά χρόνια τώρα πατροπαράδοτα με όλη την οικογένεια, ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα γύρω από το τραπέζι που έχουν ετοιμάσει μαμά και κόρη με υπέροχα φαγητά και γλυκά για τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Η casual εμφάνιση της Φαίης Σκορδά

Φαίη Σκορδά κάστανα

Φαίη Σκορδά περιοδικό you
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα 22/12 και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Θυμάται τα πιο ωραία και τα πιο στενόχωρα Χριστούγεννα!

“Οι γιορτές στο Κιλκίς με τα παιδιά και την οικογένειά μου, όπως και οι βόλτες με τα αγαπημένα μου πρόσωπα στο χωριό, είναι οι πιο όμορφες αναμνήσεις που έχω” λέει η παρουσιάστρια και συμπληρώνει: «Όταν σπούδαζα στην Ιταλία, συγκεκριμένα στην Μπολόνια, κάθε φορά που πλησίαζαν οι γιορτές επιστρέφαμε όλοι οι Έλληνες φοιτητές πίσω στην πατρίδα.

Μια χρονιά, λοιπόν, πριν από περίπου 12 χρόνια, πάω στο αεροδρόμιο, αλλά λόγω κακοκαιρίας και απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η πτήση μας ακυρώθηκε. Δεν το κούνησα από εκεί και περίμενα την επόμενη πτήση ή τέλος πάντων, πότε θα λήξει το όλο θέμα για να πάω στους δικούς μου στο Κιλκίς. Τελικά, μείναμε καθηλωμένοι τρεις μέρες εκεί. Θυμάμαι πως μιλούσα συνέχεια με την οικογένειά μου στο τηλέφωνο και στενοχωριόμουν που όλα τα φαγητά και η γαλοπούλα που έφτιαξε η μαμά μου πήγαν χαμένα, γιατί γύρισα στην Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα».