Mega: Δίδυμο "φωτιά" στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα - Θα κάνει ρεκόρ τηλεθέασης

Οι δύο τραγουδιστές που θα ξετρελάνουν το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Mega: Δίδυμο

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και έτσι, ένα ένα τα κανάλια, έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων το βράδυ της Παρασκευής 24 Δεκεμβρίου. Έτσι μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ήρθε και η ανακοίνωση του Mega.

Μελωδικά Χριστούγεννα έρχονται λοιπόν και στο MEGA και … τα «λόγια είναι περιττά». Ένα ξεχωριστό και λαμπερό ρεβεγιόν θα απολαύσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:40 στο MEGA.

Τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Mega

Ο Αντώνης Ρέμος, ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής, υποδέχεται τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, Μαρινέλλα, σε μία ιδιαίτερη εορταστική βραδιά με αξεπέραστες επιτυχίες και εκπλήξεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Μαρινέλλα συναντιούνται πρώτη φορά τηλεοπτικά και μας προσκαλούν σε ένα γιορτινό μουσικό ταξίδι με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια σε σόλο εκτελέσεις και μοναδικά ντουέτα. Ένα πανόραμα επιτυχιών και αναμνήσεων για την πιο χαρούμενη νύχτα του χρόνου: «Δεν είναι που φεύγεις», «Έτσι ξαφνικά», «Τολμώ», «Γιατί φοβάσαι», «Ποτέ να μη χαθείς απ’ τη ζωή μου», «Είναι στιγμές», «Είσαι παντού και πουθενά», «Κι ύστερα», «Μα δεν τελειώσαμε» και πολλά άλλα εξίσου δημοφιλή.

Μαζί τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για να δώσει τις δικές της ευχές και να μας παρασύρει με την εξαιρετική φωνή της.

Αυτή την παραμονή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 21:40 στο MEGA, τίποτα καλύτερο από αυτή τη μουσική βραδιά. Τίποτα καλύτερο από την τραγουδισμένη αγάπη.

Ποιο είναι το φαβορί για να παρουσιάσει τη χριστουγεννιάτικη βραδιά στο Mega

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στην παρουσίαση τις βραδιές, ωστόσο το ρεπορτάζ του Καλύτερα δε Γίνεται έχει αναφέρει πως το show θα αναλάβουν δύο ακόμα πρόσωπα "φωτιά".

Ο λόγος για το πιο δυνατό χαρτί του σταθμού, την Ελένη Μενεγάκη και την κολλητή της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία άλλωστε έχει ήδη κάνει πολλές φορές το show στο Σπίτι με το Mega.