MasterChef 6: Αποφασίστηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ραγδαίες εξελίξεις με το ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Αποφασίστηκε η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από τον έκτο κύκλο του MasterChef, μιας και έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες για τη μέρα που θα κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα του το ριάλιτι μαγειρικής στη συχνότητα του Star.

Πριν από κάποιες μέρες βγήκε στον αέρα το επικό trailer του παιχνιδιού (δείτε το εδώ) και έτσι, το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει ξανά στην τηλεόραση την αγαπημένη κριτική επιτροπή, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και φυσικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πότε βγαίνει στον αέρα το MasterChef 6

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, το MasterChef 6 αναμένεται να βγει στον αέρα, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως θα πέσει πάνω στο επεισόδιο του Survivor 5 (δείτε εδώ ποιες μέρες θα προβάλλεται).

Νέο στιγμιότυπο από τα backstage του MasterChef - Το τράβηξε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για την μεγάλη πρεμιέρα του MasterChef και έτσι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα backstage.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για τον έκτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο πριν από λίγο καιρό ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη αποκάλυψε πως μπαίνει στο παιχνίδι.

Στην ανάρτησή του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απαθανάτισε τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

«Ήταν κάποτε ένας Ιταλός ένας Ιάπωνας και ένας Νεοσμυρνιωτης», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.