Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτησή της ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είναι στο νοσοκομείο

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η ανάρτησή της ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης είναι στο νοσοκομείο

Από νωρίς το πρωί, ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ανακοινώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο νοσοκομείο (δείτε εδώ την ανάρτησή του), ωστόσο την ίδια στιγμή η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα δεν βρίσκεται στο πλευρό του, αλλά μετακομίζει!

Συγκεκριμένα, πριν από λίγη ώρα, η γνωστή influencer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία με τις κούτες από το νέο τους σπίτι (δείτε εδώ για ποιο λόγο αναγκάστηκαν να μετακομίσουν).

Προφανώς ωστόσο, το πρόβλημα του Σάκη Τανιμανίδη δεν είναι τόσο κρίσιμο που να απαιτεί την παρουσία της συζύγου του στο νοσοκομείο, και γι΄αυτό το λόγο, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να ασχοληθεί με τα τις μετακόμισης. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η Χριστίνα Μπόμπα δε θα έφευγε δίπλα από τον αγαπημένο της μιας και οι δυο τους είναι ένα πολύ δεμένο ζευγάρι και ανέκαθεν στήριζε ο ένας τον άλλον.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα όσο ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στο νοσοκομείο

Μάλιστα, πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το νέο της σπίτι, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: «Χαρούμενη στην περιοχή, νέο σπίτι!».

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης νοσοκομείο

Για ποιο λόγο είναι στο νοσοκομείο ο Σάκης Τανιμανίδης

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί ο Σάκης Τανιμανίδης, όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου.

Ο παρουσιαστής δεν εξήγησε για ποιο λόγο αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η εκπομπή Πρωινό είχε όλο το σχετικό ρεπορτάζ.

«Έφυγε εκτάκτως από τα γυρίσματα της Φάρμας. Έχει μία λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν έχει Covid, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Απλά δεν είναι κάτι απλό που αντιμετωπίζεται στο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρόγιαννη στο Πρωινό, ενώ όλοι οι συντελεστές της εκπομπής του ευχήθηκαν να είναι περαστικά.