«Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya! Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά» - Η Βάνα Μπάρμπα "ξεφτίλισε" τον Ατζούν

«Όταν μία χώρα είναι εχθρική απέναντι στη δική μου, δεν θέλω να συνεργάζομαι μαζί της»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya! Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά» - Η Βάνα Μπάρμπα

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τούρκικες παραγωγές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε αυτήν του Ατζούν, με αφορμή την πρεμιέρα που κάνει την Κυριακή (26/12) το Survivor 5.

Το σχόλιο της Μπάρμπα για την παραγωγή του Ατζούν

«Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όταν έχουμε Τούρκους παραγωγούς στην πατρίδα μου. Γιατί δεν έχουμε αντίστοιχα Έλληνες παραγωγούς στην Τουρκία; Με ενδιαφέρει ότι είναι ελληνικό, Έλληνες παραγωγοί, Έλληνες ηθοποιοί, ελληνικές παραγωγές.

Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Acun Medya. Σαν Ελληνίδα με ενοχλεί βαθιά. Όταν μία χώρα είναι εχθρική απέναντι στη δική μου, δεν θέλω να συνεργάζομαι μαζί της. Όταν είναι χώρα θετικά προσκείμενη στην πατρίδα μας, όλα είναι καλά. Όταν κάτι πειράζει τον τόπο μου, δεν τους θέλω στα πόδια μας. Δεν τους θέλω μέσα σε εμάς.Για μένα αυτό είναι πατριωτισμός. Να δουλεύουν μόνο ελληνικά χέρια, ελληνικές παραγωγές. Και ξένες, όταν πραγματικά στηρίζουν την πατρίδα μας, αυτό λέω εγώ», τόνισε η Βάνα Μπάρμπα.

«Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες» - Το αιχμηρό σχόλιό της για τις πλαστικές

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, λίγο μετά το σχόλιο της για τον Άρη Σερβετάλη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως αν μια γυναίκα νιώθει καλά, δεν χρειάζεται να αλλάξει κάτι.

«Δεν μου αρέσουν τα πολλά “φουσκώματα”. Τις βλέπω όλες λες και είναι μπαμπούσκες. Ο χρόνος με τρομάζει, είναι άγριος αλλά είναι πιο άγριο να μεταμορφωθώ σε κάτι άλλο.

Το πρόγραμμα το ψυχαγωγικό έχει παραγίνει. Είδα τη “Φάρμα” και μ’ άρεσε. Ο,τιδήποτε δίνει ψωμί σε ηθοποιούς είναι σεβαστό» είπε η γνωστή ηθοποιός.