GNTM 4 - Όλγα Ντάλλα: Βγήκε στον αέρα του Star και έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Στυλιανό

Τα τρυφερά λόγια της για τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4 - Όλγα Ντάλλα: Βγήκε στον αέρα του Star και έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Στυλιανό

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast At Star βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Όλγα Ντάλλα, λίγο μετά τον τελικό του GNTM 4, με το νεαρό μοντέλο να μιλάει για τη σχέση της με τον Στυλιανό και για το επόμενο βήμα που έχουν αποφασίσει να κάνουν.

Οι δηλώσεις της Όλγας για το GNTM και τον Στυλιανό

«Ο Στυλιανός είναι ο τέλειος άνθρωπος. Του είπα όταν βγήκε να στείλει μήνυμα στους γονείς μου ότι είμαι καλά. Εκείνος επικοινώνησε. Οι γονείς μου τον εγκρίνουν. Μένουμε όλοι μαζί μέχρι να βρούμε σπίτι. Έκανε υπομονή να βγω και τώρα ψάχνουμε σπίτι.

Ήταν κεραυνοβόλος. Ξεκινήσαμε ανάποδα τη σχέση μας, πρώτα συγκατοικήσαμε στο GNTM.

Υπήρχε ένα φλερτ. Κάναμε μια καραντίνα πριν μπούμε μέσα σε ένα ξενοδοχείο. Με άκουγε που γκρίνιαζα γιατί πεινάω συνέχεια και ήρθε και μου έδωσε το ταπεράκι του χωρίς να μου πει καν το όνομά του. Είχε μπιφτεκάκι. Μου κίνησε την περιέργεια. Ο Ντίνος μου τον γνώρισε επίσημα.

Κάναμε παρέα και κάναμε μετά ένα αστειάκι. Ο Στυλιανός ερχόταν και μου έδινε πεταχτά φιλάκια όταν δεν είχαμε γύρισμα για να δούμε αντιδράσεις», είπε χαρακτηριστικά η Όλγα.

Η πρώτη ανάρτηση της αγκαλιά με τον Στυλιανό μετά το τέλος του GNTM 4

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η νικήτρια του φετινού GNTM 4, με την Όλγα Ντάλλα να τερματίζει δεύτερη. Στο πλευρό της ήταν φυσικά ο σύντροφός της και πρώην συμπαίκτη της, Στυλιανός Φλωρίδης.

«Το παιχνίδι τώρα ξεκινάει. Μετά από τόσο καιρό μέσα στο παιχνίδι, θέλω λίγο χρόνο να ξεκουραστώ και μετά θα ψάξω πρακτορείο. Θα αρχίσω να δουλεύω. Θα το κυνηγήσω πάρα πολύ και ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχω δουλειές», δήλωσε η ίδια λίγο μετά τον τελικό.

Το ζευγάρι δεν έχει κρύψει λεπτό τον έρωτά του και μάλιστα φωτογραφήθηκαν στο πλατό του GNTM το βράδυ του μεγάλου τελικού και δημοσίευσαν λίγο αργότερα την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στα social media.

Όλγα Ντάλλα πρώτη ανάρτηση της αγκαλιά με τον Στυλιανό μετά το τέλος του GNTM 4