Ακυρώθηκε η εκπομπή του Λάκη Γαβαλά στο OPEN - Τι συνέβη

«Ήταν σίγουρη η εκπομπή, αλλά...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ακυρώθηκε η εκπομπή του Λάκη Γαβαλά στο OPEN - Τι συνέβη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22/12) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εκπομπή που ετοίμαζε στο OPEN, η οποία τελικά ακυρώθηκε.

Αναβλήθηκε η εκπομπή του Γαβαλά στο OPEN

«Δεν τσακώθηκα με το Open. Το Open είναι ένας σταθμός που ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Είπαμε ότι θέλουμε το χρόνο μας και το κανάλι να αποδείξει ποιοι είναι και εμείς να κάνουμε μια επισταμένη σωστή δουλειά.

Ξανακάνουμε μια ανασυγκρότηση. Πιστεύουμε ότι με Θεοφάνους, με διάφορα άλλα βοηθήματα, το Open θα γίνει ένα σούπερ κανάλι. Από εκεί και πέρα, αν τους κάνω, είτε λέγεται παραγωγός είτε λέγεται κανάλι, εγώ εδώ είμαι για να συνεργαστώ.

Βέβαια, έχω και άλλες προτάσεις που αν τελικά κλωτσήσει η μία σαφώς και θα είμαι στη διάθεση όποιου με κάνει να αισθάνομαι πιο άνετα και ότι θεωρεί ότι θα του παράξω χρήματα. Ήταν σίγουρη η εκπομπή, αλλά οι συγκυρίες και οι συνθήκες δείχνουν κάποια κολλήματα γενικότερα», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

H τελευταία συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά στο Open

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (8/11) ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε, όσο ήταν στην φυλακή.

«Πήγα στην εκκλησία και πήγα και να εξομολογηθώ. Στη φυλακή τους πρώτους τρεις μήνες ταλαιπωρήθηκα, σκεφτόμουν πάρα πολύ. Μετά το τρίμηνο όμως, είπα τώρα θα κάνω το σόου της ζωής μου. Στη φυλακή τους σεβάστηκα και με σεβάστηκαν και αυτοί. Γιατί άλλο να σε λένε λωποδύτη ή οτιδήποτε και άλλο να το αισθάνεται ο άλλος που είναι ότι εσύ δεν είσαι. Όλοι ήταν ευγενέστατοι μαζί μου και αυτό ενίσχυσε την πειθαρχία μου.

Το κτήριό μου στη Κάντζα λεηλατείται καθημερινά και αυτό όμως το κάνω delete. Αύριο, μεθαύριο θα το δώσουν σε κάποιο ξένο, όπως έκαναν και με τη Μύκονο, που δεν με ενδιαφέρει γιατί στη Μύκονο έχω τριακόσιες βίλες και πλέον με ταΐζουν αντί να τους ταΐζω όπως έκανα πάντα. Δεν με αφορά αυτό όμως, το θέμα είναι ότι δεν το δίνουν και στον Έλληνα. Στον άνθρωπο που τους απέδειξε τόσα πολλά πράγματα. Και αυτό με πονάει ως πραγματικό Έλληνα. Ας πάρουν την ψυχή μου και την εργατικότητά μου, όχι το περίβλημα».