Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή νόμιζα ότι...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκιση του

Και όμως το είπε...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή νόμιζα ότι...» - Το αποκάλυψε για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκιση του

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα, που βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του. Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε για πολλά θέματα, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για τους μήνες που έμεινε στην φυλακή.

Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για την φυλακή

«Το καβάλησα το καλάμι φυσικά, στον καθρέφτη μου μπροστά μου βέβαια και ποτέ έξω στον κόσμο. Στη φυλακή καβάλησα το καλάμι γιατί νόμιζα ότι μπορώ να είμαι πιο καλός από τον διοικητή και από τον φύλακα. Εκεί καβάλησα το καλάμι και σκέφτηκα πως εγώ το κάνω καλύτερα και είπα στα παιδιά, «τώρα όλοι τα κελιά σας»! Έμπαιναν όμως πριν το πω για να μη με δυσαρεστήσουν», ανέφερε αρχικά μιλώντας για την δύσκολη περίοδο που πέρασε μέσα από τα κάγκελα.

«Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Είμαι ένας υγιέστατος άνθρωπος, 70ετών, φροντίζω την διατροφή μου, τη νοηματική μου μόρφωση και τροφή. Κάνω χορό, γιόγκα, πιλάτες και μποξ» πρόσθεσε ο σχεδιαστής μόδας.

«Η βίλα της Μυκόνου πήγε 1,9 εκ. ευρώ, ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (29/9) ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιουσία του που χάθηκε καθώς και στις δύσκολες στιγμές που έζησε όσο καιρό ήταν μέσα στη φυλακή.

Ο Λάκης Γαβαλάς πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία του στη φυλακή και μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε ξεκαθαρίσει πως κατά την άποψή του, η τιμωρία αυτή ήταν λίγο βαριά.

«Η βίλα της Μυκόνου, 1,200 τετραγωνικά σε 6 στρέμματα οικόπεδο πήγε 1,900,000 ευρώ. Δεν αγοράζεις ούτε οικόπεδο στην Ελευσίνα. Αιγύπτιος που έχει πάρει άλλα δέκα κτίρια στην Μύκονο. Κι εγώ να πάω στην Αίγυπτο να πάρω μια πυραμίδα ρε παιδί μου, γλυκό εννοώ αρχικά.

Δεν με νοιάζει, κάνω delete, γι’ αυτό και διατηρώ μια αισιοδοξία», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.