Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - «Ας τον κρίνουν οι ειδικοί»

«Βλέπουμε έναν άνθρωπο να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - «Ας τον κρίνουν οι ειδικοί»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Μαρία Μπακοδήμου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο, τον οποία αναζητά τις τελευταίες ώρες η αστυνομία για να συλλάβει.

Οι δηλώσεις της Μπακοδήμου για τον Παναγιωτόπουλο

«Δεν ήξερα προσωπικά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, μόνο τηλεοπτικά. Όπως όλοι, έπεσα από τα σύννεφα. Βλέπουμε έναν άνθρωπο να καταστρέφει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου χωρίς καμία ενσυναίσθηση και στην ουσία χωρίς να έχει κάποιο όφελος πέρα από το δικό του βίτσιο. Δε ξέρω, ας το κρίνουν άλλοι, ειδικοί.

Δε ξέρω πως μπορεί να προστατευτεί κανείς παρά μόνο να έχεις τις κεραίες σου και να προσέχεις τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Μπορεί να εξαπατηθείς και από δικούς σου ανθρώπους», είπε η παρουσιάστρια.

Κατατέθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την κόρη του φίλου του

Το ενδεχόμενο της σύλληψης του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι ανοιχτό, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή Πρωινό, το βράδυ της Τρίτης (21/12), κατατέθηκε αγωγή κατά του παρουσιαστή από την κόρη του φίλου του (δείτε εδώ την καταγγελία της).

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Απόστολος Λύτρας την ενημέρωσε κατά τη συνομιλία τους πως το κορίτσι είναι πολύ ταραγμένο καθώς ανέκαθεν είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Όπως με ενημέρωσε ο κύριος Λύτρας, χθες το βράδυ κατατέθηκε μήνυση από την κόρη του φίλου του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μιλάμε για τη δεύτερη περίπτωση. Η μήνυση αφορά παραβίαση προσωπικών δεδομένων και μου εξηγούσε πόσο φορτισμένο ήταν το κορίτσι, ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ήταν και συναισθηματικά πολύ άσχημα, γιατί αυτό το κορίτσι εμπιστευόταν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από παιδί» είπε χαρακτηριστικά η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή Πρωινό.