Ανησυχία με την υγεία της Μαρίας Κίτσου - Αποχώρησε από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανησυχία με την υγεία της Μαρίας Κίτσου - Αποχώρησε από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Μια ξαφνική και έντονη αδιαθεσία ένιωθε η Μαρία Κίτσου στο γύρισμα της σειράς Άγριες Μέλισσες, με την ίδια να αποχωρεί αμέσως, λαμβάνοντας τις πρώτες ιατρικές βοήθειες από την παραγωγή.

Τι συνέβη με την υγεία της Μαρίας Κίτσου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακυρώθηκε και η σημερινή παράσταση στο Θέατρο Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί, λόγω ασθενείας, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η εταιρεία.

Μάλιστα, ακούγεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί λόγω αδιαθεσίας, ειδικά τις τελευταίες μέρες, κάτι που εντείνει την ανησυχία για την υγείας της αγαπημένης ηθοποιού, που κινείται εντωμεταξύ νομικά εναντίον περιοδικού που έχει γράψει ψευδή είδηση για την προσωπική της ζωή.

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τα τελευταία τρία χρόνια ενσαρκώνουν τη Λενιώ και τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες, ένα τηλεοπτικό ζευγάρι που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό. Η κοινή πορεία στα επαγγελματικά, έφερε τους δύο ηθοποιούς κοντά και πλέον έχουν κοινή πορεία και στα προσωπικά.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 είναι ζευγάρι ωστόσο επιλέγουν να κρατάνε την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Real, η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι τρελά ερωτευμένοι εδώ και κάποιους μήνες ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα που τους ήθελε να παντρεύονται καθώς η Μαρί Κίτσου είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Real, οι δύο ηθοποιοί, όποτε έχουν κοινές σκηνές στη σειρά φτάνουν μαζί στα στούντιο καθώς έχουν αποφασίσει να συγκατοικήσουν σε ένα πολύ όμορφο διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι και οι δυο ερωτευμένοι και εκδηλωτικοί και χαίρονται κάθε στιγμή που μοιράζονται χωρίς ωστόσο, να μιλούν δημόσια για τον έρωτά τους. Σε όλες τις τελευταίες εξόδους τους εμφανίζονται μαζί ενώ τα έξι χρόνια που τους χωρίζουν δε φαίνεται να τους επηρεάζει.

Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος