Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια στο νοσοκομείο

Ταλαιπωρημένος στο κρεβάτι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια στο νοσοκομείο

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε χθες (22/12) στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού και ήδη έχει πάρει εξιτήριο και έχει επιστρέψει στο σπίτι του, όπου αναρρώνει μετά την μεγάλη περιπέτεια που έζησε με την υγεία του.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης φαινόταν αρκετά ταλαιπωρημένος από την παραμονή του στο νοσοκομείο και εξήγησε πως προσπαθεί να αναρρώσει.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

«Όλες οι μέρες δεν είναι εύκολες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Ο λόγος που ο Τανιμανίδης βρέθηκε στο νοσοκομείο

Ο γνωστός παρουσιαστής, ωστόσο, δεν είχε αποκαλύψει μέχρι στιγμής τι ακριβώς συμβαίνει, παρόλα αυτά το έκανε πριν λίγα λεπτά μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».

Να υπενθυμίσουμε πω νωρίτερα η Φωτεινή Πετρόγιαννη είχε αποκαλύψει στο Πρωινό: «Έφυγε εκτάκτως από τα γυρίσματα της Φάρμας. Έχει μία λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν έχει Covid, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Απλά δεν είναι κάτι απλό που αντιμετωπίζεται στο σπίτι».

Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφία από το νοσοκομείο

Τώρα, το youweekly.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως η κατάσταση του παρουσιαστή πλέον είναι καλύτερη σε σχέση με την χθεσινή του εικόνα που τον έκανε να πάει στο νοσοκομείο και θα βρεθεί στην αγκαλιά της καλής του νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν αρχικά.

Βέβαια, το μόνο δύσκολο στην όλη αυτή κατάσταση είναι πως λόγω μέτρων covid η Χριστίνα δεν μπορεί να τον επισκεφθεί. Για τον λόγο αυτό, την Τετάρτη η ίδια με την βοήθεια φίλων και γνωστών ολοκλήρωσε την μετακόμιση στο νέο τους σπίτι και μάλιστα δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία από το μπαλκόνι με την απίστευτη θεά.

Εκείνη και οι δίδυμες κορούλες τους περιμένουν πως και πως τον μπαμπά να επιστρέψει στο σπίτι. Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε περαστικά!