«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ! Του άρεσε να...»

Πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή αποκαλύπτει για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ! Του άρεσε να...»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, το απόγευμα της Τετάρτης 23/12 παραδόθηκε και το πρώτο του βράδυ στο κρατητήριο ήταν αρκετά μαρτυρικό (δείτε εδώ τι συνέβη).

Την επόμενη μέρα, δηλαδή το πρωί της Πέμπτης 23/12, ξεκίνησε να ξετυλίγεται κι άλλο το κουβάρι γύρω από το όνομά του. Γνωστή, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποκαλύπτουν πράγματα που ήξερα για εκείνος. Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Βακάρος που μίλησε στην εκπομπή Πρωινό.

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης για να μας πει τι συμβαίνει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει.

Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε. Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ. Του άρεσε να σοκάρει κόσμο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Βακάρος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος Βακάρος

Ο Σωτήρης Βακάρος είπε στη συνέχεια: «Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη. Όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος. Δεν ξέρω αν στην πορεία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή τη δόξα».

«Έχει μετανιώσει ειλικρινά»

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Γιώργος Δακουράς, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις.

Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του».