Βγήκε στο Πρωινό και ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες

Έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε στο Πρωινό και ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες είναι ραγδαίες (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό 23/12 επεισόδιο) και όπως όλα δείχνουν ακολουθούν ακόμα περισσότερα μιας και το πρωί της Πέμπτης, ένας αγαπημένος ηθοποιός τον οποίο έχουμε δει στο παρελθόν στην σειρά, ανακοίνωσε στο Πρωινό πως επιστρέφει.

Πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, ο οποίος σίγουρα θα έχει ενδιαφέρουσα τροπή στο φετινό σενάριο της σειράς.

Το πρόσωπο που επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος υποδύθηκε τον Σταμάτη, τον πρώην σύζυγό της Βιολέτας. Ο Σταμάτης θα επιστρέψει λοιπόν φέτος στο Διαφάνι από τον Γενάρη.

«Η επιστροφή μου στις Άγριες Μέλισσες είναι κάτι που το ήθελα πολύ, είμαι χαρούμενος που επιστρέφει ο “Σταμάτης” στην σειρά, η συμμετοχή μου στην οποία είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει από το καλοκαίρι στην Επίδαυρο, με την Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Απόφαση κόλαφος στον ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες

Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται να διακόπτονται αρκετές σειρές, με αφορμή τις γιορτές, ωστόσο φέτος τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι κάπως διαφορετικά.

Μπορεί οι σειρές Σασμός και Γη της Ελιάς να συνεχίζονται κανονικά, αλλά οι Άγριες Μέλισσες θα κάνουν μία μικρή διακοπή παρά το γεγονός πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός φέτος.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη, στις 23 Δεκεμβρίου. Οι τηλεθεατές θα πάρουν μία μικρή ανάσα, φεύγοντας για λίγες ημέρες από το Διαφάνι. Η μεγάλη επιστροφή αναμένεται σε δύο εβδομάδες, αρχές του νέου έτους. Οι Άγριες Μέλισσες, λοιπόν, θα μας ευχηθούν καλά Χριστούγεννα, αποχαιρετώντας μας για λίγες μέρες. Η αγωνία, φυσικά, αναμένεται τεράστια.