Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Ώρες κρίσης για τον Ακύλα - "Ταράζεται" το σπίτι του

Όλα όσα θα δούμε απόψε (23/12)

Άγριες Μέλισσες: Ώρες κρίσης για τον Ακύλα -
TV24 23.12.2021 07:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι θα βάλει τα γιορτινά του. Όλες οι οικογένειες θα ενωθούν, εκτός από αυτή του Ακύλα που θα ταραχθεί συθέμελα από μία συγκλονιστική αποκάλυψη, ενώ σύντομα θα δούμε και έναν χωρισμό στη σειρά.

Τι θα δούμε σήμερα (23/12) στις Άγριες Μέλισσες

Μια εβδομάδα μετά, το Διαφάνι φοράει τα καλά του για τα Χριστούγεννα. Ο Δούκας βρίσκει μια ακραία λύση για να πάρει την περιουσία του απ’ τα χέρια της Μυρσίνης. Ο Νικηφόρος με τον Μόρτζο ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Ο Σέργιος απαιτεί απ’ τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη να επισκεφθούν τον Δούκα και τη Μυρσίνη.

Η οικογένεια Σεβαστού θα ενωθεί σύσσωμη σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και τα όρια όλων θα δοκιμαστούν. Στην οικογένεια Τόλλια, η κατάσταση θα εκτραχυνθεί μετά την αποκάλυψη ενός μυστικού. Η Ουρανία παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειάς της. Μια επιστροφή θα φέρει περισσότερη δίψα για εκδίκηση. Μια αποκάλυψη θα ταράξει συθέμελα το αρχοντικό της οικογένειας Μεγαρίτη.

Η πληγή ενός παλιού έρωτα δείχνει πως δεν μπορεί ακόμα να επουλωθεί. Μια πρόταση γάμου θα φέρει χαρά, αλλά μια απόπειρα δολοφονίας θα ξαναμοιράσει τα φύλλα σ’ αυτή την επικίνδυνη παρτίδα…

Ανησυχία με την υγεία της Μαρίας Κίτσου - Αποχώρησε από τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών

Μια ξαφνική και έντονη αδιαθεσία ένιωθε η Μαρία Κίτσου στο γύρισμα της σειράς Άγριες Μέλισσες, με την ίδια να αποχωρεί αμέσως, λαμβάνοντας τις πρώτες ιατρικές βοήθειες από την παραγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακυρώθηκε και η σημερινή παράσταση στο Θέατρο Παλλάς, όπου πρωταγωνιστεί, λόγω ασθενείας, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε η εταιρεία.

Μάλιστα, ακούγεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί λόγω αδιαθεσίας, ειδικά τις τελευταίες μέρες, κάτι που εντείνει την ανησυχία για την υγείας της αγαπημένης ηθοποιού, που κινείται εντωμεταξύ νομικά εναντίον περιοδικού που έχει γράψει ψευδή είδηση για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: «Πάντα ήσουν οχιά» - Τραγικές στιγμές για τη Μυρσίνη

Άγριες Μέλισσες: Δυσάρεστα νέα για Ελένη, Ασημίνα, Δρόσω! Η ανακοίνωση της Βιολέτας

Share