Οριστικός χωρισμός στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Τα τελευταία επεισόδια της σεζόν πριν προβληθούν στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οριστικός χωρισμός στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν για τις «Αγριες μέλισσες» και οι σεναριογράφοι μάς επιφύλαξαν τα καλύτερα, προκειμένου να μας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι τις 10 Ιανουαρίου που η σειρά θα επιστρέψει με νέα επεισόδια. Ωστόσο το φινάλε της σεζόν θα τα έχει όλα: Γάμους, χωρισμούς και δολοφονίες! Δηλαδή οι παλιές καλές «Μέλισσες» που όλοι αγαπήσαμε!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κωνσταντής κάνει πρόταση γάμου στη Δρόσω

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα και όσο κι αν προσπάθησαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλον αυτό ήταν αδύνατο. Η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντή έκανε τη Δρόσω να σπεύσει στο πλευρό του και να τον βοηθήσει να γλιτώσει από τον θάνατο και κατάφερε με το πείσμα, την υπομονή και φυσικά την αγάπη της να τον κάνει καλά! Παράλληλα αποφάσισαν να είναι και πάλι μαζί ανακοινώνοντάς το στα αδέλφια τους που χάρηκαν, ενώ το οριστικό διαζύγιο του Νικηφόρου και της Ασημίνας άνοιξε τον δρόμο για τον γάμο τον δικό τους. Αφού πρώτα αποφάσισαν να συγκατοικήσουν, στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα δείτε και την πολυπόθητη πρόταση γάμου του Κωνσταντή και το «ναι» της Δρόσως. Την ώρα που ο Λάμπρος υπάρχει πιθανότητα να πεθάνει.

Ο Νικηφόρος «ξεσκεπάζει» τον Ακύλα

Η Πηνελόπη, παρά τις αντιρρήσεις των Νικηφόρου και Κωνσταντή να ανοίξει ξανά την υπόθεση δολοφονίας του Αλέξη, εκείνη επιμένει και δηλώνει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με τον δικηγόρο του Λούβαρη. Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος που έχει επιστρέψει στη νομαρχία μελετά κρυφά τον φάκελο του αεροδρομίου και αυτά που ανακαλύπτει τον θορυβούν. Αμέσως ενημερώνει τον Μόρτζο και μαζί καταλαβαίνουν πως ο Ακύλας είναι πιο ύπουλος και επικίνδυνος απ’ όσο πίστευαν. Συγκεκριμένα, γαμπρός και πεθερός ανακαλύπτουν ατασθαλίες στα τιμολόγια για το έργο του αεροδρομίου και η υπεξαίρεση του Ακύλα κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί. Οι επενδύσεις των μετόχων κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα, όπως και η οικονομική τους κατάσταση. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Δούκας, που είναι μάλιστα και εκείνος που έβαλε τα περισσότερα χρήματα.

Οριστικός χωρισμός στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1

Σφαγή στο οικογενειακό τραπέζι των Σεβαστών

Τα Χριστούγεννα έχουν πια φτάσει και όλοι ετοιμάζονται, παρά τη δύσκολη εποχή που ζουν, να τα γιορτάσουν με τις οικογένειές τους. Ο Δούκας απογοητευμένος με την κατάσταση με τα παιδιά του αλλά και τον πόλεμο με τη Μυρσίνη, συνεχίζει να βρίσκει παρηγοριά στην Αντιγόνη. Ο μικρός Σέργιος θέλει να δει τον παππού και τη γιαγιά του και απαιτεί από τον πατέρα του αλλά και από τους θείους του να τον πάνε εκεί στις γιορτές και να φάνε όλοι μαζί. Μάταια τα τρία αδέλφια Σεβαστού προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, εκείνος επιμένει και χτυπιέται μέχρι που περνάει το δικό του. Ο Δούκας και η Μυρσίνη υποδέχονται με συγκρατημένη χαρά τα παιδιά τους και τον εγγονό τους, και για πρώτη φορά μετά από μήνες η οικογένεια Σεβαστού θα βρεθεί σύσσωμη γύρω από το ίδιο τραπέζι. Μόνο που το τεταμένο κλίμα γρήγορα θα εκτροχιαστεί και θα μετατραπεί σε εφιάλτη για όλους καθώς οι μπηχτές και οι κακίες θα οδηγήσουν σ’ έναν ακόμα οικογενειακό καβγά. Υπάρχει όμως και ένα δυνατό spoiler.

Κυριάκος & Ουρανία χωρίζουν στις Άγριες Μέλισσες

Η σχέση τους στην πρώτη σεζόν πέρασε κρίση εξαιτίας της κρυφής ζωής του Κυριάκου, στη δεύτερη εξαιτίας του φλερτ Ουρανίας και Σαραντόπουλου και τώρα στην τρίτη ο γάμος τους κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα εξαιτίας του Ακύλα, ο οποίος έχει βρει στο πρόσωπο του πρώην κλαριντζή τον αποδιοπομπαίο τράγο για να προωθήσει τα σατανικά σχέδιά του. Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα δείτε τον Μεγαρίτη να προσφέρει στον Κυριάκο τη θέση του κοινοτάρχη και η θετική απάντηση του δεύτερου, θα φέρει την οριστική ρήξη με την Ουρανία, αλλά και με τους συγχωριανούς του. Μάλιστα η Ουρανία θα φτάσει στο σημείο να χωρίσει τον άντρα της και θα βρει παρηγοριά στο πλευρό του Αλκη.