Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες - Ο Λάμπρος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ποιος τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία στις Άγριες Μέλισσες - Ο Λάμπρος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Να βγάλουν τον Λάμπρο από τη μέση προτού τους «κάψει» όλους έχει βαλθεί ο Ακύλας και γι’ αυτό δίνει εντολή να τον σκοτώσουν, στην σειρά Άγριες Μέλισσες. Η επίθεση γίνεται και ο δάσκαλος μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου παλεύει για τη ζωή του! Το TiVi Σίριαλ έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κι ενώ το Διαφάνι διαδηλώνει υπέρ της αθώωσης του Λάμπρου, την ίδια ώρα εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια. Μόνο που ο Ακύλας δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό να γίνει και δίνει εντολή στον Ντούνια να τον βγάλουν από τη μέση προτού να είναι αργά για εκείνους. Ο Λάμπρος μέσα στην αίθουσα ανακρίσεων περιγράφει καρέ-καρέ όσα είδε με τα μάτια του και ο επίτροπος σοκάρεται με όσα ακούει! Ξέρει πως δεν πρέπει ποτέ όλα αυτά να βγουν προς τα έξω και ψάχνει να βρει μια λύση!

Έτσι θα σκοτώσουν τον Λάμπρο στις Άγριες Μέλισσες

Στο μεταξύ, ο Ντούνιας κανονίζει το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου με συνεργούς τον Τόλη και τον Ξανθό, όπου ο μεν πρώτος αναλαμβάνει τη «βρομοδουλειά» και ο δεύτερος να «καθαρίσει» τα πειστήρια της επίθεσης. Κι όσο ο Ζάχος συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία για το τι συνέβη στον Ορφανίδη και τους συντρόφους του, το σχέδιο δολοφονίας του Λάμπρου μπαίνει σε εφαρμογή και ο Ακύλας περιμένει με ανυπομονησία να μάθει αν ο δάσκαλος είναι πια νεκρός!

Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο Λάμπρος στις Άγριες Μέλισσες

Ο Ντούνιας φυγαδεύει τον Τόλη που μόλις έχει μαχαιρώσει τον Λάμπρο μέσα στο κελί του, ενώ ο Ξανθός τακτοποιεί τις τελευταίες εκκρεμότητες για να καλύψουν το έγκλημα και να το κάνουν να φανεί σαν αυτοκτονία. Στο καφενείο, χτυπάει το τηλέφωνο και η Βιολέτα σοκαρισμένη μαθαίνει πως ο Λάμπρος βρίσκεται στο νοσοκομείο. Αναλαμβάνει να το πει στην Ελένη και εκείνη καταρρέει με όσα ακούει και η Ασημίνα με τη Δρόσω σοκάρονται και προσπαθούν να βοηθήσουν την αδελφή τους.

Ο Λάμπρος είναι πολύ άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, λίγες ημέρες μετά τον Λευτέρη. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν και αρκετές μέρες αργότερα καταφέρνει να ανοίξει τα μάτια του. Αυτό χαροποιεί την Ελένη που δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, ενώ το χαρούμενο κλίμα έρχεται να ενισχύει και η απόφαση του δικαστηρίου να τον αθωώσουν! Ουσιαστικά του έδωσαν χάρη εξαιτίας των όσων είδε προκειμένου να μείνει κρυφό το έγκλημα στο βουνό, καθώς αν έβγαινε στη δημοσιότητα και μάθαινε ο κόσμος την αλήθεια, τότε αυτό θα ήταν καταστροφικό για το καθεστώς.

Ετσι, ναι μεν ο Λάμπρος γλιτώνει τα ισόβια, «καθαρίζει» το όνομά του ως εγκληματίας και επιστρέφει στο Διαφάνι, όμως αυτή η εξέλιξη θυμώνει ακόμα περισσότερο τον Ακύλα που βάζει τώρα σκοπό της ζωής του να κάνει κόλαση τη ζωή του δασκάλου και της Σταμίρη.