Άγριες Μέλισσες: «Πρέπει να έρθετε σπίτι! Ο Λευτέρης...» - Δύσκολες ώρες

Οι σημερινές 13/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: «Πρέπει να έρθετε σπίτι! Ο Λευτέρης...» - Δύσκολες ώρες

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο Λευτέρης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και οικογενειακώς θα περάσουν πολύ δύσκολες ώρες, αφού το μυστικό του θα αποκαλυφθεί. Η αντίδραση του Ακύλα θα είναι συγκλονιστική.

Οι 13/12 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες

Ο Μελέτης κλονίζεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη, το μυστικό του οποίου αποκαλύπτεται στην οικογένειά του.

Η Ζωή φοβάται την αντίδραση του Ακύλα που τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει το καλύτερο για τον γιο του.

Η υπόθεση του Λάμπρου αρχίζει να συζητιέται χάρη στον Πέτρο, αλλά ο Ντούνιας φροντίζει να τον τιμωρήσει γι’ αυτό. Η Δρόσω ανακοινώνει πως ο Κωνσταντής μετακομίζει στο Διαφάνι, ενώ ετοιμάζουν χριστουγεννιάτικη έκπληξη στον Σέργιο.

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Μόρτζου, προς έκπληξη του Καλογερά. Η Μυρσίνη παραδέχεται στον Δούκα πως γνωρίζει για τη σχέση του με την Αντιγόνη και δείχνει τα δόντια της. Στο Στρατοδικείο, έρχεται η σειρά του Ακύλα για να καταθέσει και ο Λάμπρος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα ανακάλυψη.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στην Νομαρχία, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας.

Στο Δικαστήριο, η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή.

Τι θα συμβεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει πίσω τη θέση του στην Νομαρχία, αλλά τον τελικό λόγο θα τον έχει ο Δούκας. Στο Δικαστήριο, η εμφάνιση μιας γυναίκας θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Λάμπρου, ενώ η κατάθεση του Ακύλα θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Ο Ζάχος αναλαμβάνει να μάθει ποιος ήταν ο ρόλος των Αβάντων στη δολοφονία του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Η Ζωή παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να βοηθήσει τον Λευτέρη. Η Πηνελόπη θα δεχτεί μια επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα που θα ταράξει τα νερά. Η Ασημίνα κι ο Πέτρος προτείνουν μια ριψοκίνδυνη λύση για την αθώωση του Λάμπρου, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να συμμετέχει όλο το Διαφάνι. Θα τα καταφέρουν;

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις επόμενης εβδομάδας