Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη ανάρτηση από το νέο της σπίτι - Η θέα από το παράθυρό της

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη ανάρτηση από το νέο της σπίτι - Η θέα από το παράθυρό της

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζονται να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους, λίγο καιρό μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους. Συγκεκριμένα, το ευτυχισμένο ζευγάρι μετακομίζει μετά από αρκετά χρόνια (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Η γνωστή influncer ασχολήθηκε με τα της μετακόμισης καθώς ο σύζυγός της αναγκάστηκε να μπει στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο παρουσιαστής έχει επιστρέψει σπίτι του και προσπαθεί να αναρρώσει από το πρόβλημά του.

Η Χριστίνα Μπόμπα από τη μεριά της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία από το παλιό τους σπίτι και το αποχαιρέτησε με τον πιο όμορφο τρόπο.

«Μετά από λίγα χρόνια, αμέτρητες ευχάριστες στιγμές (… άντε και λίγες καραντίνες) που πέρασα σ’αυτή τη γειτονιά ήρθε η ώρα για νέες περιπέτειες, νέες γειτονιές, νέες αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα από το σπίτι της

Λίγο αργότερα, ανέβασε και μία φοβερή φωτογραφία, στην οποία μας έδειξε τη θέα από το νέο σπίτι στο οποίο έχει μετακομίσει με την οικογένειά της.

Χριστίνα Μπόμπα σπίτι

Αυτός είναι ο λόγος που νοσηλεύτηκε ο Τανιμανίδης

Ο γνωστός παρουσιαστής,, δεν είχε αποκαλύψει μέχρι πριν από κάποιες ώρες τι ακριβώς συμβαίνει, παρόλα αυτά το έκανε πριν λίγα λεπτά μέσα από ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τελικά είναι ένα δυνατό κρύωμα με αρκετά ψηλό πυρετό, που θα με κρατήσει στο κρεβάτι 2-3 μέρες. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον».

Να υπενθυμίσουμε πω νωρίτερα η Φωτεινή Πετρόγιαννη είχε αποκαλύψει στο Πρωινό: «Έφυγε εκτάκτως από τα γυρίσματα της Φάρμας. Έχει μία λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν έχει Covid, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Απλά δεν είναι κάτι απλό που αντιμετωπίζεται στο σπίτι».

Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφία από το νοσοκομείο