GNTM 4 - Κωνσταντίνος Τσαγκάρης: «Ο Φίλιππος είναι το στήριγμά μου» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό του

«Όταν ήρθε ήταν σαν να με φόρτισαν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4 - Κωνσταντίνος Τσαγκάρης: «Ο Φίλιππος είναι το στήριγμά μου» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφό του

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast @ Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/12) ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Ο τρίτος φιναλίστ του GNTM 4 αναφέρθηκε στην εμπειρία του από το ριάλιτι μόδας αλλά και στον σύντροφό του Φίλιππο Βόγδανη.

Οι δηλώσεις του Τσαγκάρη για τον σύντροφό του

«Μου έλειπαν και οι γονείς μου, και ο Φίλιππος. Όταν ήρθε ο Φίλιππος ήταν σαν να με φόρτισαν, σαν να είχα ψυχικά και συναισθηματικά αποθέματα, πιστεύω πως αν δεν είχαμε αυτό το επεισόδιο, ίσως να είχα δυσκολευτεί περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Φίλιππος είναι το στήριγμά μου στις δύσκολες στιγμές. Κι εγώ είμαι για εκείνον».

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε μάλιστα και ο Φίλιππος Βόγδανης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων «Τον αγαπώ πάρα πολύ»!

Η πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα του στο GNTM 4

Ο μεγάλος τελικός του τέταρτου κύκλου του GNTM πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12) και νικήτρια αναδείχθηκε τελικά η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Τρίτος στην κατάταξη βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Το νεαρό μοντέλο, λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού, εμφανίστηκε ξανά στο Instagram και προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο.

«Oh boy was this a hell of a ride… Είναι σημαντικό μετά από κάθε εμπειρία στη ζωή, να κρατάμε τις όμορφες στιγμές αλλά και να μαθαίνουμε από τις δύσκολες. Για εμένα το GNTM ήταν μια εκτενής διδακτική διαδικασία, σε πολλά επίπεδα, που γνωρίζω πως με έχει κάνει πιο δυνατό και συνειδητοποιημένο. Αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου μόλις τελείωσε, αλλά ένα ακόμη μεγαλύτερο τώρα ξεκινάει.

Είμαι πολύ ευγνώμων για όλα τα άτομα που έκαναν αυτή την εμπειρία τόσο ξεχωριστή, από τα παιδία στο σπίτι, τους συνεργάτες και όλα τα guests που γνωρίσαμε μέσα στο show. Θέλω επίσης να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια, τους κοντινούς μου ανθρώπους και τους φίλους μου που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να με στηρίζουν αυτούς τους 5 μήνες. Πάνω απ’όλα όμως έχω εντυπωσιαστεί από όλη την αγάπη και στήριξη που μου έχετε δείξει όλοι εσείς, ο κόσμος, σε όλο μου το ταξίδι. You guys are real critical thinkers and I love you for that x. Continue reading, next chapter coming soon. Photographer @nassias_ Styling @youngster_ath Thank you @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini @yiorgoskaravas_official @gntmgr», έγραψε ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.