Έλαβε κλήση για να παραστεί ως μάρτυρας στην υπόθεση του Φιλιππίδη ο Σπύρος Μπιμπίλας

Το δικαστήριο έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλαβε κλήση για να παραστεί ως μάρτυρας στην υπόθεση του Φιλιππίδη ο Σπύρος Μπιμπίλας

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (23/12) ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κλήση για να παραστεί στο δικαστήριο που έχει προγραμματιστεί για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

O Σπύρος Μπιμπίλας, ως πρόεδρος του ΣΕΗ έχει κάνει πολλή δουλειά στις καταγγελίες των ηθοποιών και έτσι γνωρίζει κάποια παραπάνω πράγματα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Χθες έλαβε την κλήση για να παραστώ ως μάρτυρας στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Όταν με κάλεσαν έμαθα ότι ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου, δεν το γνώριζα, όμως εγώ είπα πως θα πω αυτά που ξέρω. Τους είπα να μη με χαρακτηρίσουν. Ό, τι με ρωτήσουν θα το πω. Με καλούν ως μάρτυρα της δίκης, αλήθειας», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Νέα καταγγελία για τον Φιλιππίδη - «Είδα με τα μάτια μου ότι ο Μπιμπίλας είχε...»

Στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ο Κώστας Βενετσάνος το πρωί της Τετάρτης (15/12) και αναφέρθηκε τόσο στον Πέτρο Φιλιππίδη (δείτε εδώ φωτογραφίες της φυλακής που κρατείται) και τον Σπύρο Μπιμπίλα, όσο και για την εκπομπή Στην Υγειά μας.

Αναφορικά με την εκπομπή στην Υγειά μας, ανέφερε: «Σε μια συνέντευξη με ρώτησαν «Γιατί δεν σε βλέπουμε στην εκπομπή Στην υγειά μας»; Μια εκπομπή που για 20 χρόνια έχουν περάσει και οι τελευταίοι των τελευταίων και οι πρώτοι των πρώτων, δεν είναι δυνατόν να μην έχει φιλοξενηθεί, να μην έχει μιλήσει, να μην έχει πει ένα τραγούδι, ο Κώστας Βενετσάνος. Αυτή είναι η πίκρα μου».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έπαιζαν στην ίδια θεατρική παράσταση, αποκάλυψε: «Εγώ το είδα με τα μάτια μου το καρούμπαλο. Πήγα στην παράσταση αυτή και το είδα με τα μάτια μου. Και βλέπω όπως βγαίνει από την καταπακτή ο Σπύρος Μπιμπίλας να τον χτυπάει στο κεφάλι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το κάνεις για να γελάσει ο κόσμος; Είχα μάθει και άλλα πράγματα από το παρασκήνιο. Ξέραμε όλοι λίγο πολύ ότι ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν πλέον εξουσιαστής».