«Δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου

«Πες στους άντρες να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την υπόθεση του Παναγιωτόπουλου

Κανονικός χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτη (23/12) στην εκπομπή Πρωινό, την ώρα που σχολίαζαν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παίρνει προθεσμία να απολογηθεί ως την Δευτέρα (27/12).

Ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητρίαδης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή, αναφορικά με το ποσοστό των γυναικών που δέχονται να καταγράψουν προσωπικές τους στιγμές.

Το ξέσπασμα της Σκορδά κατά του Παναγιωτόπουλου

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε αρχικά τον λόγο και είπε: «Αυτό που λέω εγώ, κι ας με βρίζετε όλοι, κορίτσια μην δέχεστε να καταγράψετε προσωπικές στιγμές γιατί βλέπετε τι λένε τα στοιχεία, έξι στους δέκα θα σας πουν ψέματα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία ή το βίντεο».

«Δηλαδή πάλι οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν και να έχουν τα μάτια τους 14;», είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη με την Φαίη Σκορδά, έξαλλη, να απαντά: «Πες στους άντρες να βάλουν μυαλό στο κεφάλι τους. Πια θεωρούν οι άντρες ότι δεν έγινε και κάτι. Ας βγάλουμε το βιντεάκι να το δείξουμε στο φίλο μας. να καταλάβουν τα αγόρια ότι όταν δείχνεις το βιντεάκι της κοπέλας που ήσουν έστω και για ένα βράδυ μαζί στον κολλητό σου, δεν σε κάνει πιο μάγκα, άνανδρο σε κάνει. Αυτό πρέπει να πεις».

Ο Γιώργος Λιάγκας τότε σχολίασε: «Είναι απαράδεκτο, προφανώς. Πρέπει να πεις κι αυτό, αλλά να πεις και το άλλο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αυτοί, που δεν θα αλλάξει η κοινωνία από τη μία μέρα στην άλλη, μην κάθεστε κι εσείς να τραβάτε βίντεο».

Το βίντεο που "καίει" Κανάκη, Σερβετά και Κιούση - Τελικά ήξεραν πως είναι παντρεμένος ο Παναγιωτόπουλος

Κι ενώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αυτή την στιγμή βρίσκεται απέναντι από τον εισαγγελέα, συνεχίζουν και έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που προκαλούν ανατροπές στην υπόθεση.

Μετά την πρώτη καταγγελία, βγήκαν πολλές πληροφορίες για τον παρουσιαστή, όπως το γεγονός ότι πριν από περίπου 1,5 μήνα είχε παντρευτεί μυστικά και μάλιστα, δεν το γνώριζαν ούτε οι στενοί του φίλοι.

Ήξεραν όμως για τον γάμο οι συνεργάτες του στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα»; Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», παρουσίασε ένα απόσπασμα από παλαιότερη εκπομπή, κοντά μάλιστα στην περίοδο του γάμου, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναφέρεται ξεκάθαρα στη σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ).

«Εύχομαι και εγώ χρόνια πολλά στη γυναίκα μου τη Σοφία γιατί την αγαπάω ακόμα περισσότερο» λέει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Αντώνη Κανάκη να του απαντά, «Γιατί έχει γενέθλια;»

«Ναι σήμερα» αποκρίνεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο παρουσιαστής συνεχίζει στέλνοντας και εκείνος τις ευχές του: «Χρόνια πολλά Σοφάκι, χρόνια πολλά και κουράγιο».