Δύο νέες καταγγελίες για ροζ βίντεο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Μόλις έσκασαν

Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δύο νέες καταγγελίες για ροζ βίντεο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Μόλις έσκασαν

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) με την κατάθεσή του στον Ανακριτή αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) στην εκπομπή T-live και προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα».

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου.

Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (σ.σ. Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας.

Η αποκάλυψη του Λύτρα για τον Παναγιωτόπουλο

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ! Του άρεσε να...»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, το απόγευμα της Τετάρτης 23/12 παραδόθηκε και το πρώτο του βράδυ στο κρατητήριο ήταν αρκετά μαρτυρικό (δείτε εδώ τι συνέβη).

Την επόμενη μέρα, δηλαδή το πρωί της Πέμπτης 23/12, ξεκίνησε να ξετυλίγεται κι άλλο το κουβάρι γύρω από το όνομά του. Γνωστή, φίλοι και πρώην συνεργάτες αποκαλύπτουν πράγματα που ήξερα για εκείνος. Ένας από αυτούς είναι και ο Σωτήρης Βακάρος που μίλησε στην εκπομπή Πρωινό.