Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια

Κατασχέθηκαν ο υπολογιστής και το κινητό του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια
News 23.12.2021 19:16
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ανακοίνωση για τις έρευνες στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τα ευρήματα αυτών, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, με τον παρουσιαστή να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής της ΕΛΑΣ για τον Παναγιωτόπουλο

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο: [email protected]
Μέσω twitter: @CyberAlertGR
Μέσω της διαδικτυακής πύλης (portal) της Ελληνικής Αστυνομίας (https://portal.astynomia.gr )
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD

Στάθης Παναγιωτόπουλος η πρώτη φωτογραφία από τα κρατητήρια

Δύο νέες καταγγελίες για ροζ βίντεο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Μόλις έσκασαν

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) με την κατάθεσή του στον Ανακριτή αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο δικηγόρος της δεύτερης καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) στην εκπομπή T-live και προχώρησε σε μία αποκάλυψη «βόμβα».

«Ήδη έχω στην κατοχή μου δύο καινούρια βίντεο που αφορούν την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Κάποιες κοπέλες έχουν μπει ήδη σε αυτή τη διαδικασία να δουν τι μπορούν να κάνουν. Τα δύο βίντεο αυτά είναι με δύο διαφορετικές κοπέλες και έχουν φτάσει στην κατοχή μου.

Δεν έχω επικοινωνήσει με τις κοπέλες και δεν τις ξέρω. Σας λέω ότι μου ήρθε ένα ανώνυμο μέιλ, στο οποίο υπάρχουν δύο αρχεία βίντεο του συγκεκριμένου (σ.σ. Στάθη Παναγιωτόπουλου) με δύο άλλες κοπέλες. Και μάλιστα στη μία περίπτωση, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της κοπέλας είναι ξεκάθαρα» αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το βίντεο που "καίει" Κανάκη, Σερβετά και Κιούση - Τελικά ήξεραν πως είναι παντρεμένος ο Παναγιωτόπουλος

Και τρίτη γυναίκα καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Έσκασε μόλις

Share