Συντετριμμένη αποκαλύπτει για πρώτη φορά: "Τώρα πενθώ" - Το 18 βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συντετριμμένη αποκαλύπτει για πρώτη φορά:

Με αφορμή τις γιορτές και έτος που φτάνει στο τέλος του η Έρρικα Πρεζεράκου που το 2021 δεν πέρασε και την καλύτερη χρονιά της, μέσα από ένα Live 18 λεπτών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε κυριολεκτικά κατάθεση ψυχής.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή αθλήτρια το τελευταίο διάστημα έχασε την επτάχρονη ανιψιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κηδεία), η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η ίδια είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό με το χέρι της (δείτε φωτογραφία από το ατύχημα).

Αρχικά ανέφερε: «Τώρα που έρχεται η νέα χρονιά αισθάνθηκα ανάγκη να το κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω ανάγκη να πω κάποια πράγματα. Τώρα πενθώ για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια», είπε πριν περάσει σε λεπτομέρειες.

Και αργότερα πρόσθεσε: «Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο», δήλωσε η Έρρικα Πρεζεράκου με δάκρυα στα μάτια.

«Τα τελευταία 2 χρόνια έχω βιώσει μεγάλη ανθρωπιά και αγάπη από πολλούς από εσάς», αποχαιρέτησε έτσι η Έρρικα Πρεζεράκου τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το βίντεο της Έρρικας Πρεζεράκου

«Στο ελικόπτερο είχα χάσει πολύ αίμα και έλεγαν ότι μπορεί να μου κόψουν το χέρι»

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ και εξομολογήθηκε για το σοβαρό ατύχημα που είχε.

«Ο μεγαλύτερός μας φόβος ήταν η προπέλα, πάντα είχαμε την έγνοια της. Θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί.

Τις δύο μέρες μετά το χειρουργείο ένιωσα κάτι που δεν το είχα αισθανθεί ξανά. Ένιωθα όμορφη και γαλήνια. Ένιωθα ότι ήμουν στις προσευχές των ανθρώπων. Ήταν ευλογία αυτές οι δύο μέρες. Όταν κατέβηκα στην Τήνο μου έλεγαν γυναίκες ότι με είχαν στις προσευχές τους. Ήταν δύσκολο όλο αυτό που πέρασα, αλλά αισθάνθηκα και τι σημαίνει ανθρωπιά. Έμαθα πολλά.

Δεν έπεσα στη θάλασσα. Ήμασταν 4 άνθρωποι, καθόμασταν στα καθίσματα. Ήμασταν στο λιμάνι και πήγαινε γρήγορα το σκάφος. Όλοι συζήταγαν πόσο γρήγορα πάει και ξαφνικά λέει ο οδηγός και που να δείτε. Τότε γύρισε το τιμόνι και το σκάφος γύρισε 360 μέρες. Οπότε εκσφενδονίστηκα στη θάλασσα και όπως γυρνάει το σκάφος βρίσκομαι κάτω από τις δύο προπέλες. Αν δεν είχα το χέρι πιο ψηλά δεν θα μιλάγαμε τώρα. Αν είχε πάρει τα μαλλιά μου θα είχα γίνει…

Άκουσα ότι με είχε χτυπήσει η προπέλα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω που. Όταν βγήκα μπορούσα να δω μόνο το δάχτυλο. Δεν ξέρω με ποια Έρρικα συντονίστηκα και ξεκίνησα να κολυμπάω για να ανέβω στο σκάφος. Στο ελικόπτερο είχα χάσει πολύ αίμα και έλεγαν ότι μπορεί να μου κόψουν το χέρι. Έχω μπροστά μου δύο ακόμα χειρουργεία».

Η Έρρικα αναφέρθηκε και στον οδηγό του σκάφους, ο οποίος παρόλο που στην αρχή έδειχνε συμπόνια, έπειτα κατάθεσε ότι ήταν συνυπαίτια του ατυχήματος.

Συγκεκριμένα είπε: «Άλλο έδειχνε και άλλο ήταν. Μέχρι να το καταλάβω με σόκαρε. Στην αρχή έλεγε “τι έχω κάνει” και μετά κατάθεσε ότι δεν καθόμουν στο κάθισμα και ήμουν συνυπαίτια. Ήταν σοκ. Είπε ότι έβαλε ιδιωτικό ελικόπτερο για να φέρει γιατρό και ήταν ψέματα. Κινήθηκα νομικά γιατί είδα ότι αλλιώς δεν θα πάρει το μάθημά του. Μου είπε ότι “έλα σε ένα μήνα θα το έχεις ξεχάσει”. Ήταν ένας άνθρωπος που είχαν γνωρίσει 3 εβδομάδες, ήταν μια νέα σύνδεση. Δεν είναι καλός άνθρωπος».