Έφυγε από την λεωφόρο και χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ - Ποια η κατάσταση υγείας της Μέγκι Ντρίο

Σοκαριστικό ατύχημα για την πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από την λεωφόρο και χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ - Ποια η κατάσταση υγείας της Μέγκι Ντρίο

Το έτος για την Μέγκι Ντρίο φαίνεται πως δεν κλείνει ευχάριστα. Μετά την βαθιά απώλεια της μητέρας της που της κόστισε πολύ ψυχολογικά είχε κι ένα σοκαριστικό ατύχημα για το οποίο και μίλησε πρώτη φορά το πρωί της Παρασκευής 24/12 στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Δόξα τον Θεό είναι καλά.

Τι συνέβη με την Μέγκι Ντρίο

«Είχα ατύχημα, έφυγα από τη λεωφόρο και χτύπησα σε κολόνα της ΔΕΗ. Με τα προβλήματα υγείας που έχω λόγω στρες, έχω χάσει 8 κιλά», είπε.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο GNTM στάζοντας φαρμάκι για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Η Ισμήνη είτε ήταν εκεί είτε δεν ήταν, ήταν το ίδιο, εύχομαι να μην την βλέπω του χρόνου».

«Δεν μου είπε καν συλλυπητήρια»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Μέγκι Ντρίο, η οποία μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της Εύης Ιωαννίδου, που όπως εξήγησε δεν της είπε καν συλλυπητήρια για τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας.

Τα δύο μοντέλα ήταν καλές φίλες στο GNTM, ωστόσο η φιλία τους έπαψε να ισχύει λίγο καιρό αφού έφυγαν από το ριάλιτι.

«Βγαίνω μετά το θάνατο της μητέρας μου, τι να κάνω; Να πεθάνω; Δεν με ενδιαφέρει καν ο κόσμος, κουράστηκα. Μια ζωή με κριτικάρουν. Ακόμα και για τις δουλειές που κάνω, δεν έχουν να πουν ένα καλό λόγο. Δεν με συμπαθείτε, όλα καλά.

Κανείς δεν ξέρει τι περνάω. Θα έπρεπε ο κόσμος να είναι χαρούμενος που προσπαθώ να το ξεπεράσω. Με τι θα χαιρόταν; Με το να κάτσω σπίτι μου και να πέσω σε κατάθλιψη; Η Ραμόνα Βλαντή μού είπε συλλυπητήρια και αυτό το σέβομα.

Κάποιες φίλες μου δεν μου έχουν πει συλλυπητήρια. Η Εύη Ιωαννίδου που έκλαιγε με τα κλάματα του κροκόδειλου δεν μου είπε καν συλλυπητήρια. Η ανθρωπιά έχει χαθεί τελείως. Από τη στιγμή που η Ραμόνα πήρε το θάρρος και μου είπε συλλυπητήρια, το σέβομαι και της είπα ευχαριστώ», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.