Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Μετά τις καταγγελίες ο Φιλιππίδης με πήρε τηλέφωνο»

Η απίστευτη αποκάλυψη στενού του συνεργάτη

«Μετά τις καταγγελίες ο Φιλιππίδης με πήρε τηλέφωνο»
News 24.12.2021 10:05
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Τάκης Παπαματθαίου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκάλυψε πως αφού "έσκασαν" οι καταγγελίες, ο ηθοποιός τον πήρε τηλέφωνο.

Με τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη να έχει ήδη οριστεί (δείτε εδώ την ημερομηνία), ο Τάκης Παπαματθαίου εξήγησε πως δεν ήταν γνωστά τα περιστατικά αυτά.

Οι δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

-Μουδιάσαμε όλοι με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Τώρα που έχει περάσει κάποιο διάστημα και επικρατεί μεγαλύτερη ψυχραιμία, θέλετε να μου πείτε λίγο την άποψη σας για όλο αυτό;

Για να υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες, κάτι θα έχει γίνει, ας κάνουμε λίγη υπομονή και όλα θα φανούν στο δικαστήριο. Μην νομίζεις ότι ισχύει αυτό που λένε ότι τα ξέραμε και δεν μιλάγαμε. Τι ξέραμε; Αυτό που ξέραμε είναι ότι υπάρχουν κάποια άτομα που ήταν δύσκολα και δύστροπα, αλλά μέχρι εκεί. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά με αυτά που καταγγέλθηκαν.

-Ακόμα και οι κακοί τρόποι, καλό είναι να μην υπάρχουν…

Φυσικά δεν είναι καλό να υπάρχουν, αλλά είναι θέμα άσχημου χαρακτήρα.

-Με τον Πέτρο Φιλιππίδη μιλήσατε;

Με είχε πάρει τηλέφωνο. Τον ρώτησα μόνο πώς έγιναν όλα αυτά, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω. Το θέμα είναι πως το χειρίζεται ο καθένας. Ο Φιλιππίδης έχει ένα πολύ δύσκολο χαρακτήρα, το οποίο εγώ και άλλοι συνάδελφοι το γνωρίζαμε και προσωπικά ήξερα να τον χειριστώ.

Τάκης Παπαματθαίου Πέτρος Φιλιππίδης

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα είμαι στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη κάθε μέρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας και κυρίως για όλα τα κορίτσια που έχουν όλες αυτές τις άσχημες εμπειρίες, αλλά και για εμάς που οφείλουμε και θα είμαστε εκεί να τις στηρίξουμε. Φυσικά και θα είμαι εκεί, κάθε μέρα. Το οφείλω στον εαυτό μου πρώτα και μετά σε όλες αυτές τις ψυχές που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την εμπειρία τους και σε όλα αυτά τα κορίτσια που ακόμα δεν το έχουν βρει. Η τιμωρία είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, εγώ δεν είμαι τιμωρός.

Εγώ βρήκα τη δύναμη να μιλήσω για κάποια πράγματα που μου συνέβησαν και που γνώριζα. Από εδώ και πέρα θέλω να είναι ένα έναυσμα για όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να κάνουν αυτή την κίνηση».

Αναφορικά με το «εκδικητικό πορνό» τόνισε: «Με ξεπερνάει αυτό το θέμα. Τι να πει κανείς γι΄ αυτό το θέμα. Χρειάζεται ένα μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό. Πρέπει να ξεκινάει από πάρα πολύ νωρίς γιατί ότι έχει8 να κάνει με τον ερωτισμό, το σεξ, το πως οι άνθρωποι φλερτάρουν, το πως μπαίνουν στη διαδικασία να πουν κάτι σε μια γυναίκα και το ανάποδο, έχει κάποιο κώδικα δεοντολογίας. Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ.

Δε μπορείς να εισβάλλεις έτσι στον χώρο του άλλου ανθρώπου, ούτε να τον εκθέτεις, ούτε να τον προσβάλλεις. Είναι πολλά πράγματα που θέλω να πω τα οποία δε μπορώ να πω με την άνεση που θα τα έλεγα σπίτι μου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμία συγγνώμη σε αυτή την περίπτωση. Δε χωράει συγγνώμη εδώ. Τι συγγνώμη να χωρέσει εδώ;

Αυτό το κομμάτι που έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα έναν άνθρωπο, – αυτό μένει, είναι εικόνα που κινείται, μεταφέρεται από το ένα κινητό στο άλλο, υπάρχει στο διαδίκτυο που και να κατέβει κάποιος μπορεί να το έχει κατεβάσει στο κινητό του – αυτό είναι μια προσβολή που δεν έχει επιστροφή. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι αυτό το πράγμα μπορεί να θεωρηθεί πλημμέλημα. Για παραδειγματισμό και μόνο θα έπρεπε να… Δε μπορώ, νευριάζω, θυμώνω πάρα πολύ. Δε μπορώ να διανοηθώ πως μπορεί να νιώθουν αυτές οι γυναίκες.

Μπορεί να πέσει στα χέρια των γονιών μας, του συντρόφου μας, των παιδιών μας μια τέτοια εικόνα. Έχουμε ξεφύγει με το real time και τα video και όλα αυτά. Χρειάζεται από εδώ και πέρα πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και από τη δική μας πλευρά. Είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, δε πρέπει να το κάνουμε ούτε εμείς γιατί δε μπορούμε να έχουμε εμπιστοσύνη σε κανέναν. Ο έρωτας είναι ιερό πράγμα. Πως το κάνεις αυτό; Για προσωπική σου ικανοποίηση και να δείξεις τι στον κόσμο; Διαβάλλεις έτσι μια γυναίκα; Ντροπή, μόνο αυτό έχω να πω», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έλαβε κλήση για να παραστεί ως μάρτυρας στην υπόθεση του Φιλιππίδη ο Σπύρος Μπιμπίλας

«Ο Φιλιππίδης το έκανε επίτηδες» - Ξέσπασε στην ΕΡΤ η Μαριάννα Τουμασάτου

Share