«Δεν ήταν επιλογή μου να φύγω...» - Η Αθηνά New York "σπάει" τη σιωπή της για την επιστροφή στην Αμερική

Μόλις μία εβδομάδα μετά τον τελικό του The Bachelor

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν ήταν επιλογή μου να φύγω...» - Η Αθηνά New York

Μπορεί να έχει περάσει μόλις μία εβδομάδα από τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, στον οποίο ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε πως η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η Αθηνά New York, ωστόσο η νικήτρια έχει ήδη αποχωρήσει από την Ελλάδα και βρίσκεται στην Αμερική.

Η Αθηνά και ο Αλέξης θα περάσουν χωριστά τις γιορτές και έτσι η πρώτη με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους για ποιο λόγο αναγκάστηκε να γυρίσει στις ΗΠΑ.

Η ανάρτηση της Αθηνάς New York

«Επιστρέφοντας στην Αμερική. Για να ξέρεις, δεν επέλεξα να φύγω από την Ελλάδα. Έδωσα έναν πολύ μεγάλο αγώνα για να μείνω εδώ... Αλλά η βίζα μου έληξε και προσπάθησε τόσο σκληρά να βλέπω δικηγόρους κάθε μέρα για να με βοηθήσουν να μείνω. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να φύγω πριν απελαθεί ο ποπός μου», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της η Αθηνά New York.

Αθηνά New York χωρισμός

Αλέξης Παππάς: «Αδειάζει» δημόσια τη σύντροφό του - «Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς...»

Ο Αλέξης Παππάς και η Αθηνά New York, λίγες μέρες μετά τον μεγάλο τελικό του The Bachelor, παραχώρησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη σχέση τους καθώς και στο αν πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε πως δε θέλει να βιαστεί να παντρευτεί τη σύντροφό του, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως η ίδια αναφέρεται διαρκώς στο θέμα του γάμου.

«Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία να δω την εξέλιξη των πραγμάτων σε άλλες συνθήκες, αυτές που θέλει στην καθημερινότητα τα ζευγάρια να περνούν χρόνο μαζί και να βιώνουν καινούρια πράγματα.

Η Αθηνά αναφέρεται συνεχώς στον γάμο και τα παιδιά, είναι κάτι που το θέλει πάρα πολύ. Όπως της είπα πριν από λίγες ημέρες αυτό είναι το οποίο θα πρέπει να βιώσουμε κάποια πράγματα πρώτα και μετά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν τελικά μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα και μιλάμε για μία ολόκληρη ζωή», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Αθηνά: «Τρόμαξα όταν είδα την Άννα στον τελικό και μετά όταν ο Αλέξης είπε το όνομα μου, έτρεξα για μία αγκαλιά γιατί είναι ο άνθρωπός μου».

«Δεν θέλω να κάνουμε βιαστικές κινήσεις», είπε τέλος ο Αλέξης Παππάς για την πρόταση γάμου στην αγαπημένη
του.