«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Πατούλη - Η ανάρτηση που προκάλεσε πανικό στο Instagram

Τι έχει συμβεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σούσουρο» στο διαδίκτυο με τη Μαρίνα Πατούλη - Η ανάρτηση που προκάλεσε πανικό στο Instagram

Μπορεί η χρονιά που πέρασε να ήταν δύσκολη, ωστόσο κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη Μαρίνα Πατούλη, η οποία έκανε ένα πέρασμα από το J2US (δείτε εδώ).

Εκρηκτική όπως πάντα, η Μαρίνα Πατούλη έχει τον τρόπο να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της καθώς και με την παρουσία της στα social media, στα οποία μάλιστα είναι εξαιρετικά ενεργή.

Πριν από κάποιες ώρες λοιπόν, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα μίνι μπλε φόρεμα, γεμάτο με παγέτα. Το έχει συνδυάσει με over the knee μπότες που έχουν επίσης λάμψη και μία μπλε γούνα.

Με το που έκανε την ανάρτηση η Μαρίνα Πατούλη, εκατοντάδες διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για τις γιορτές και εκείνη ανταπέδωσε με ευγενικό τρόπο.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη

Με μίνι παγιετέ φόρεμα η Μαρίνα Πατούλη -Τα "έσπασε" στα μπουζούκια με το νέο της συνοδό

Από την μέρα που η Μαρίνα Πατούλη και ο Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσαν ότι βγήκε το διαζύγιο τους, οι δημοσιογράφοι δεν σταμάτησαν να ρωτάνε την πρόεδρο της Unescο αν θέλει να φτιάξει και πάλι την προσωπική της ζωή. Τι και αν η ίδια απαντούσε πως είναι ακόμη πολύ νωρίς, τα πράγματα δείχνουν αλλιώς.

Φήμες την θέλουν να έχει ένα έντονο φλερτ με τον σχεδιαστή Βλάση Χολέβα. Σε δηλώσεις του μάλιστα είχε αναφέρει πως η κ. Πατούλη είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα. Ενώ, από πλευράς της είχε πει μπροστά στις κάμερες πως και εκείνος είναι ένας γοητευτικός άνδρας.

Μπορεί να λένε πως η σχέση τους είναι επαγγελματική και φιλική, όμως η πρόσφατη έξοδος τους στα μπουζούκια φούντωσε και πάλι τις φήμες πως κάτι τρέχει ανάμεσα τους.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr λοιπόν, τους "τσάκωσε" στο νυχτερινό κέντρο Lido Stage, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η Μαρίνα Πατούλη έδειχνε πολύ εντυπωσιακή μέσα στο μίνι με παγιέτες φόρεμα της. Τράβηξε μάλιστα όλα τα βλέμματα πάνω της όταν σηκώθηκε από το τραπέζι της για να χορέψει.

Όπως και να έχει, ακόμη και αν είναι μαζί είναι λογικό να το κρατάνε για τους ίδιους, αφού δεν έχει μόνο η Πρόεδρος της Unesco ένα παιδί, αλλά και ο Βλάσης Χολέβας, ωστόσο μένει με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του στην Γερμανία.

Μαρίνα Πατούλη Βλάσσης Χολέβας σχέση