Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών o Στάθης Παναγιωτόπουλος

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών o Στάθης Παναγιωτόπουλος

Χριστούγεννα στο κρατητήριο θα κάνει φέτος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα.

Ο παρουσιαστής τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από τα θύματά του. Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε εν κρυπτώ, το ίδιο προσπάθησε και κατά την έξοδό του από εκεί. Ήταν ξαπλωμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα φωτογραφικά φλας και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Την ίδια ώρα, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ λέει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Τις επόμενες τρεις ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η αστυνομία "ξεσκόνισε" το σπίτι του - Τα σοκαριστικά ευρήματα στο σπίτι του Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει παραδοθεί εδώ και κάποια 24ωρα στα χέρια της αστυνομίας και παραμένει στο κρατητήριο μέχρι τη Δευτέρα όταν και θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι Αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και τα ευρήματά τους ήταν απλά σοκαριστικά.

Συγκεκριμένα βρήκαν δύο διαδικτυακά κανάλια στα οποία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανέβασε τα ροζ βίντεο, τα οποία μάλιστα δεν έχουν κατέβει από την πλατφόρμα, όπως ισχυρίστηκε ο παρουσιαστής. Η ανακάλυψη αυτή καταρρίπτει και το βασικό κομμάτι της υπερασπιστικής του γραμμής.