Μεζονέτα 400 τετραγωνικών - Το σπίτι που μένει ο Άγγελος Λάτσιος με τον πατέρα του

Έχει φύγει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη εδώ και λίγο καιρό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεζονέτα 400 τετραγωνικών - Το σπίτι που μένει ο Άγγελος Λάτσιος με τον πατέρα του

Εδώ και λίγο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και να μετακομίσει μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, σε μία εντυπωσιακή μεζονέτα 400 τετραγωνικών.

Πρόκειται για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου.

Η μεζονέτα που μένουν Άγγελος και Γιάννης Λάτσιος

Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο!

Άγγελος Λάτσιος σπίτι

Ανοιχτοχέρα όπως πάντα - Το δώρο της Μενεγάκη για τα γενέθλια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου

Ο πρωτότοκος και μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, την περασμένη Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, μεγάλωσε κατά ένα χρόνο. 19 πλέον και... δεν γινόταν η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης να μην του κάνει αξέχαστη την ημέρα αυτή με το δώρο της.

Κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να ικανοποιεί τα θέλω του γιου της. Ξέρει τι του λείπει, γνωρίζει πολύ καλά τι χρειάζεται άρα πράττει αναλόγως!

Φέτος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, του ετοίμασε σούπερ έκπληξη! Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και αρκετό καιρό έχει στο πλευρό του την Γαία Μερκούρη. Οι δυο έφηβοι δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Μάλιστα οι δημόσιες ευχές της Γαίας σχολιάστηκαν αρκετά (δείτε τι ανέβασε εδώ). Οπότε η Ελένη... θέλησε να συμπεριλάβει στο δώρο της και το κορίτσι του γιου της!

Σύμφωνα με όσα μου μεταφέρθηκαν η Ελένη Μενεγάκη έδωσε στον γιο της δυο εισιτήρια δώρο, με ανοιχτή ημερομηνία και ανοιχτό προορισμό για να πάρει το κορίτσι του και να πάνε όπου θέλουν! Φυσικά διαμονή πληρωμένη από την μαμά!

Ελένη Μενεγάκη

Του ξεκαθάρισε όμως... "Αν θες εξωτερικό δεν θα τα χρησιμοποιήσεις ακόμα, θα περιμένεις λίγο". Η Ελένη έχει μεγάλη φοβία με τον κορωνοϊό, το έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές. Οπότε τώρα με την μετάλλαξη Όμικρον φοβάται ακόμα περισσότερο.

Πέραν τούτου, του έκανε και κάτι πιο προσωπικό. Κάτι σε gadget ξέρω...