Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Γιατί έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο ο Άγγελος Λάτσιος από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη στο πατρικό του

Η άγνωστη ιστορία ανάμεσα σε μητέρα και γιο

Γιατί έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο ο Άγγελος Λάτσιος από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη - Τι συνέβη στο πατρικό του
News 27.11.2021 08:43
Από Youweekly Team

Σε λίγες μέρες ο Άγγελος Λάτσιος, ο μοναχογιός της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου κλείνει τα 19 του χρόνια και μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε έναν μικρό celebrity, μιας και κάθε του κίνηση γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης.

Ο ίδιος είναι εξαιρετικά ενεργός στο Instagram, ενώ τελευταία, η σχέση του με τη Γαία Μερκούρη έχει αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα των φωτογράφων (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κοινή τους έξοδο).

Αυτό που λίγοι μπορεί να γνωρίζουν ωστόσο είναι ότι ο Άγγελος Λάτσιος, εδώ και ένα χρόνο έχει αποχωρήσει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, και συγκατοικεί με τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο σε μία υπερπολυτελή μεζονέτα στην Εκάλη (δείτε την εδώ).

Για ποιο λόγο έφυγε από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη ο Άγγελος Λάτσιος

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από κάποιο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος, μόλις τελείωνε το σχολείο θα έφευγε από την Ελλάδα και θα πήγαινε στην Αμερική για να σπουδάσει. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η πανδημία και η καραντίνα οπότε το πλάνο αυτό πήγε πολύ πίσω.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Και ο γιος μου Τοξότης είναι» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Άγγελο Λάτσιο στον αέρα της εκπομπής

Ξέφρενοι χόροι και τρυφερά τετ α τετ - Σούσουρο με την έξοδο του Άγγελου Λάτσιου και της Γαίας Μερκούρη

Share