Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του The Bachelor - Λιώνει στην αγκαλιά του συντρόφου της

Η τρυφερή τους φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του The Bachelor - Λιώνει στην αγκαλιά του συντρόφου της

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος για την Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία λίγο μετά το The Bachelor βρήκε τον έρωτα στα μάτια του νέου της συντρόφου.

Η πρώην παίκτρια που πριν λίγο καιρό μπήκε στην βίλα και προκάλεσε τον απόλυτο χαμό, γιόρτασε χθες (23/12) τα γενέθλιά της και έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κρατώντας τούρτα με τον αριθμό 22.

Μάλιστα, σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, μας δείχνει και τον κούκλο σύντροφό της.

«Ακόμα ένας χρόνος πέρασε… είμαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο ευλογημένη που έχω την υγεία μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Είμαι πλούσια όχι επειδή έχω χρήματα…( που δεν έχω κιολας ) αλλά επειδή έχω ανθρώπους που είναι δίπλα μου οι οποίοι με αγαπάνε, μια δεύτερη οικογένεια η οποία με αγαπάει σαν δικό της παιδι, με νοιάζονται, με εκτιμούν, με θέλουν και με ανέχονταιΓι αυτό που είμαι… και αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχει κάνει ο θεός! Άλλος ένας χρόνος συν στην ηλικία μου… άλλος ένας χρόνος με εμπειρίες και μαθήματα ζωής!!!

Ευχαριστώ όλους όσους είναι δίπλα μου σε κάθε στιγμή! Επίσης σας ευχαριστώ όλους όσους μου ευχηθήκατε και εγώ ανταποδίδω εις διπλούν» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντζελίνα από το The Bachelor 2

Τρελά ερωτευμένη πρώην παίκτρια του The Bachelor

Με ξανθό μακρύ μαλλί - Αγνώριστη η Αντζελίνα ένα χρόνο μετά το The Bachelor

Μία απρόσμενη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία αποχωρίστηκε, έστω προσωρινά, τα μαύρα μαλλιά της και εμφανίστηκε με μακρύ ξανθό μαλλί που την κάνει άλλο άνθρωπο.

Η Αντζελίνα ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του The Bachelor 1, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναμένεται να τη δούμε και στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι.

«Αντζελίνα σε ξανθιά version. Να τολμήσω να γίνω ξανθιά τι λέτε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Αντζελίνα Χαλντέντα, η οποία δεν έγινε βέβαια στην πραγματικότητα ξανθιά.