Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Καραφώτη - Πήρε το πτυχίο του στην Ιατρική

Το ανακοίνωσε στην κάμερα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για τον Κώστα Καραφώτη - Πήρε το πτυχίο του στην Ιατρική

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/12) ο Κώστας Καραφώτης, λίγο την πρεμιέρα του στο Παλλάς με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, με αφορμή τον πρόσφατο χωρισμό του αλλά και στο πτυχίο της ιατρικής.

Οι δηλώσεις του Καραφώτη

«Τα Χριστούγεννα είμαι σαν το πράσινο ανθρωπάκι με τον σκούφο που καταστρέφει τα πάντα, είμαι ο Grinch. Μου αρέσει όλη η προετοιμασία που γίνεται από τους άλλους αλλά έχω λίγο θέμα με τον στολισμό στο σπίτι.

Όσο είμαι καλά με έναν άνθρωπο και έχω ισορροπία στη ζωή μου, για μένα είναι το επόμενο βήμα. Η συμβίωση με έναν άνθρωπο δεν απαιτεί γάμο. Παίζω μουσική από μικρός αλλά τη φωνή μου για πρώτη φορά την άκουσα στα 18 μου όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι και την ηχογράφησα.

Η Ιατρική μπήκε στο ντουλάπι όταν είδα ότι είχα τόση στήριξη από τους δικούς μου για το τραγούδι. Πήρα το πτυχίο γιατί ήθελα να κλείσω τον κύκλο μου απέναντι στους ανθρώπους που πάλεψαν τόσο πολύ για να με σπουδάσουν.

Το 2022 θα ήθελα να φέρει αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων να φύγει ο Covid και εγώ να περνάω ωραία με μια σύντροφο», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Η πρώτη αναφορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε ο Κώστας Καραφώτης, ο οποίος βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του σχεδιαστή Ερωτόκριτου, «Το ημερολόγιο ενός πρίγκιπα».

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την Εύη Σαλταφερίδου ενώ αποκάλυψε την ίδια στιγμή πως έχει αναλάβει τη μουσική επιμέλεια στο Just The 2 of Us.

«Ανανεωμένος και ερωτευμένος; Άστο αυτό πάμε παρακάτω.

Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά η ιδιότητα του παρουσιαστή είναι κάτι πολύ δύσκολο. Αν δεν είχαν κάποια προβλήματα υγείας, μπορεί και να πήγαινα στο Survivor».